Yorumları: 16,711
Konuları: 238
makinalar piller hazırlansın unutulmasın.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Arkadaşlar beni tanıyan herkes çok iyi bilir. Özellikle sert havayı severim. Zaten balıkta o zaman daha azgın oluyor. Eğer yağmur olursa o biraz yıpratır ama siz siz olun sağlam yağmurlukla gelin o zaman vız gelir tırıs gider. Çokta keyifli olur az biraz hayal edin bakın bir yanda size işlemeyen yağmur öte yanda işleyen oltalar ve keyifler nasıl ha. Bütün gücümle işlerimi ayarlamaya çalışıyorum, aksiliğim olsa bile gereken herşey yolunda olacaktır şüpheniz olmasın. Tabiiki evvel Allah.
Bu arada Kıbrıslı Yılmaz kardeşim aramıza hoş geldin buna çok sevindim. Tanıyan herkese yani Foçaya çok selam
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
ercan abicim sen profosyonel denizcisin biz amatör öle sert havadan korkarız bız nolur nolmaz

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bu gruba yağmur vız gelir evelallah hadi göreyim sizleri abilerim kardeşlerim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:makinalar piller hazırlansın unutulmasın.
Fikretim makinalar piller derken neyi kastedtin onu anlayamadım, fotoğraf makinası deil dimi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
fırtına olmadıktan sonra yağmur önemli değil maksat muhabbet eğlence ve balık tutmak , oltayı attık birkere denize bekliyoruz ve dua ediyoruz hava güzel olsun diye
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
fish or die yazdı:fırtına olmadıktan sonra yağmur önemli değil maksat muhabbet eğlence ve balık tutmak , oltayı attık birkere denize bekliyoruz ve dua ediyoruz hava güzel olsun diye 
İnşallah istediğiniz gibi güzel bir organizasyon olur muratım..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hiç birşey olmasa tekne limanda baglı kalır mangal yapar muhabbet olur.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Uzun_ahmet yazdı:Bu gruba yağmur vız gelir evelallah hadi göreyim sizleri abilerim kardeşlerim
Yağmurla,rüzgar işbirliği yapmassa üstesinden geliriz evelallah
Bornova - izmir
Yorumları: 875
Konuları: 33
murat her organizasyona bizim tayfayı ekleye bilirsin sormana gerek yok