Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FoÇa organİzasyonu hk.
makinalar piller hazırlansın unutulmasın.
Bul
Arkadaşlar beni tanıyan herkes çok iyi bilir. Özellikle sert havayı severim. Zaten balıkta o zaman daha azgın oluyor. Eğer yağmur olursa o biraz yıpratır ama siz siz olun sağlam yağmurlukla gelin o zaman vız gelir tırıs gider. Çokta keyifli olur az biraz hayal edin bakın bir yanda size işlemeyen yağmur öte yanda işleyen oltalar ve keyifler nasıl ha. Bütün gücümle işlerimi ayarlamaya çalışıyorum, aksiliğim olsa bile gereken herşey yolunda olacaktır şüpheniz olmasın. Tabiiki evvel Allah.
Bu arada Kıbrıslı Yılmaz kardeşim aramıza hoş geldin buna çok sevindim. Tanıyan herkese yani Foçaya çok selam
Bul
ercan abicim sen profosyonel denizcisin biz amatör öle sert havadan korkarız bız nolur nolmaz SmileSmile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Bu gruba yağmur vız gelir evelallah hadi göreyim sizleri abilerim kardeşlerimAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:makinalar piller hazırlansın unutulmasın.

Fikretim makinalar piller derken neyi kastedtin onu anlayamadım, fotoğraf makinası deil dimi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fırtına olmadıktan sonra yağmur önemli değil maksat muhabbet eğlence ve balık tutmak , oltayı attık birkere denize bekliyoruz ve dua ediyoruz hava güzel olsun diye Affet
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:fırtına olmadıktan sonra yağmur önemli değil maksat muhabbet eğlence ve balık tutmak , oltayı attık birkere denize bekliyoruz ve dua ediyoruz hava güzel olsun diye Affet

İnşallah istediğiniz gibi güzel bir organizasyon olur muratım..
hiç birşey olmasa tekne limanda baglı kalır mangal yapar muhabbet olur.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bu gruba yağmur vız gelir evelallah hadi göreyim sizleri abilerim kardeşlerimAlkis
Yağmurla,rüzgar işbirliği yapmassa üstesinden geliriz evelallahSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
murat her organizasyona bizim tayfayı ekleye bilirsin sormana gerek yok
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Foça'yı özledim ALTAYLI 26 4,333 29-12-2012, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir Organizasyonu Detayları fish or die 692 53,116 24-01-2009, 15:37
Son Yorum: tahsinmersin
  Foça Organizasyonu Yem Hk. fish or die 58 7,919 30-11-2008, 00:26