Yorumları: 16,711
Konuları: 238
bahriyeli yazdı:ferudun ve ben dört kişide fabrikadan arkadaşlar altı kişiyiz manisadan fikret abi adem baba yan çizdi gelemiyor.
adem cezayı haketti
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Köksal yazdı:Bu yaz balık tutamadım fiyaskoyla sonuçlandı tatlısu,pazar günü denizden alacam acısını inat edecem yakalayacağım bişey koyacağım livara,gelirken can yeleği,çizme,yağmurluk getirsem olur mu yağmur yağarsa kullanma imkanım olur mu?Dostlar ayrıca cumartesi foçaya geleceğim bir gece kalıp sabah erkenden sizlerle buluşacağım.Ben şimdiden hayallerle yaşamaya başladım.Arasıra balık tutmaya 10 dk ara verip kameramanlık yapacağım.Cuma akşamı nöbet tutacağım.Cumartesi sabah nöbetten çıkıp kahvaltıdan sonra arabaya atlayıp bas gaza foçaya kalacak yer bulma sıkıntısı inşallah yaşamam.
Köksal bey ayın 18 inde Foça'daydım,pansiyonda kaldım.1 gece kalacaksanız tavsiye ederim,klima,tv,banyo,tuvalet (müstakil) 1kişi gecelik 40 YTL idi.Bazı pansiyonlar mevsim nedeniyle kapalı olduğu halde burası herdaim açık.Sahilde.İlgilenirseniz linki bir inceleyin..
http://www.iyonpansiyon.com/index.html
Yorumları: 89
Konuları: 3
takımları hazırlamaya başladık inşallah bereketli bir gün geçiririz kazasız belasız bol neşeli bol eğlenceli bol tanışmalı bir organizasyon dileğimle
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
30kasım pazar gunu izmir:
çok bulutlu sıcaklık 17 derece
rüzgar 16 km/s.
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
pazar günü hava güzel sıcaklık 17 derece çok iyi rüzgarda 2/4 gösteriyormuş ,
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
2/4 ne demek oluyo muratcım

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 875
Konuları: 33
moralim çok bozuk pazar günü iş nedeniyle katılamayacam
Yorumları: 717
Konuları: 7
hayırlı cumalar herkeze...

murat pazar günü için yanımıza neler alcaz , tekne kaçta hareket etçek vesaire gibi bilgileride werirsen ...şimdiden konuşalım ki aksaklıklara mahal vermiyelim...
Yorumları: 89
Konuları: 3
hayırlı cumalar feridun malzemeler hazırlamışsınız galiba pazar sabahı iki araba gideceksek manisadan beraber çıkalım yola ismail abiyle görüştünmü
Yorumları: 717
Konuları: 7
dün akşam beraberdik ismail abiyle..sizlerden biri gelmıyebilir diyo du belki tek araba gideriz falan dedi..ismail abi biliyon c.tesi geceside çalışçak onu fabrikadan alcaz sizin belli mi 3 kişi mi 4 kişi mi?