Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FoÇa organİzasyonu hk.
blue_zaire yazdı:23 km/sa normalmı nıhat abı ??
Fevzi deniz kıyısında oturanlar buna rüzgar bile demez,ancak bayrak ve yaprakları sallayacak hızda.Sen içini rahat tut yarın hedef balığın ne olacak buna göre olta takımlarını hazırlıklarını tamamladınmı.Rasgele.GulumseSeerf
Bornova - izmir
Bul
yürübeeee fikret abicim kimtutarseni inşalllah bol balıklı resimler bekliyoruz siteyeAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Fevzi deniz kıyısında oturanlar buna rüzgar bile demez,ancak bayrak ve yaprakları sallayacak hızda.Sen içini rahat tut yarın hedef balığın ne olacak buna göre olta takımlarını hazırlıklarını tamamladınmı.Rasgele.GulumseSeerf

hedef her zamanki gibi çupra orhan abi daha takımlarım hazır degil bırazdan iş cıkısı gıdıp tamamlayacagım ..cupra ıcın zokalı ıgne dusunuyorum..ama daha once hıc kullanmadım artık sen yardımcı olursun teknede SmileSmile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:hedef her zamanki gibi çupra orhan abi daha takımlarım hazır degil bırazdan iş cıkısı gıdıp tamamlayacagım ..cupra ıcın zokalı ıgne dusunuyorum..ama daha once hıc kullanmadım artık sen yardımcı olursun teknede SmileSmile
Dua edelimde çupra foçaya gelmiş olsun gerisi kolay.Sanada kolay gelsin,rasgele.SmileSmileSmile
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dua edelimde çupra foçaya gelmiş olsun gerisi kolay.Sanada kolay gelsin,rasgele.SmileSmileSmile

saol orhan abı .. gorusmek uzere..

KemalİZM'İR !
Bul
adembaba yazdı:fikret usta bende güvercin merakı var evde besliyorum 40-50 kadar sendede bu merakın oldugunu duydum . bir gün manisaya beklerim.Alkis

adem 4 sene önce manisa demirciye gittik 3.4 arkadaş orda çok güzel dönekleri bizlere uçurttular girişler ve çıkışlar çok güzeldi bilmiyorum sende dönek varmı
ben bıraktım hen güzel kuşlarıma sansar girdi bende kızdım kalan kuşları arkadaşıma verdim fakat yinede seyrediyorum.
Bul
biz manisadan sabah 06 veya 06,15 gibi yola çıkıyoruz allah kısmet ederse sabah yedide oradayız şuanda yağan yağmur inşlallah açar sabah pırıl pırıl havada dostlarla birlikte hem
muhabbet hemde güzel balık avı yaparız görüşmek dileğiyle selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
orhan abi fikret usta ve tüm foca org katılan arkadaşlara rastgele ,bol balık yakalamanızı dilerim.foto ve videoları dört gözle bekliyoruz.
Bul
bahriyeli bizim bakımcılarıda alıştırdın neiyi ettin adamlar sıkıntıdan patlamak üzereydilerSeerfbenim içinde bir kadeh için
Bul
döneğin kralı bende fıkret abı Smile

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Foça'yı özledim ALTAYLI 26 4,332 29-12-2012, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir Organizasyonu Detayları fish or die 692 53,092 24-01-2009, 15:37
Son Yorum: tahsinmersin
  Foça Organizasyonu Yem Hk. fish or die 58 7,911 30-11-2008, 00:26