LeVrEkCi yazdı:birol maşallahın var yinede bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
Teşekkürler Nihat. Bir sağlam balığa rastgelemedim. Sürekli yokluyorum ama ben gittiğimde balık kayboluyor nedense
Sanada rastgelsin . Kıyıdan avlarına devam et.
lapin yazdı:birol kardeş, çok güzel ellerine sağlık daha bollarına inşallah iğnelerin saplarının delikli olmasının ne avantajı var bizler hep bilinen iğneleri kullanıyoruz bilgilendirirsen sevinirim selamlar rast gelsin..
Alper Bey ben artık lüfer familyasında hep delikli iğne kullanıyorum. bu iğneleri hırsız olarak bağlamak hem çok kolay hem de normal iğnelere göre sapları daha uzun olduğundan balığın hırsızı kesmesi biraz daha zor oluyor.
balikoltasi yazdı:Teşekkürler arkadaşlar. Sizlere de rastgele.
Birol kardeşim maşallah lüfer ailesi masandan eksik olmuyor.bereketli afiyet olsun.Benim bir sorum olacak bizler bu lüfer ailesinle tanışmamış olmamız nedeniyle benim merada bir kaç kez kancalar kesik gelince çelik telden yapılmış hazır lüfer takımı aldım şansımı denedim yem olarak canlı isparoz kullandım sonuç aşağıdaki gibi bu lüfer ailesinden bir ferdinin işi olabilirmi.Rasgele.
orhanekmekci yazdı:Birol kardeşim maşallah lüfer ailesi masandan eksik olmuyor.bereketli afiyet olsun.Benim bir sorum olacak bizler bu lüfer ailesinle tanışmamış olmamız nedeniyle benim merada bir kaç kez kancalar kesik gelince çelik telden yapılmış hazır lüfer takımı aldım şansımı denedim yem olarak canlı isparoz kullandım sonuç aşağıdaki gibi bu lüfer ailesinden bir ferdinin işi olabilirmi.Rasgele.
Teşekkürler Orhan Bey. Lüfer sülalesi gerçekten benim çok saygı duyduğum, lezzetli ve nadide bir balık. o yüzden tutabildiğim kadar tutup bu lezzetten ve av zevkinden mahrum kalmamaya çalışıyorum İspariyi parçalayan balık bence lüfer değil. balon balığına veya başka bir balığa benziyor. çünkü lüfer kuyruktan dalar ve elips şeklinde çene izini bırakır. veya komple balığı alır, sadece iğne veya kafası kalır. lüfer sülalesinin parçaladığı bir istavrit resmini ekledim.
Birol arkadaşım çok güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzel ayrıca takım+iğne paylaşımın içinde teşekkür ederim çok bilinçli ve güzel balıkçılık yapıyorsun saygı duyuyorum bereketli olsun.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:Birol arkadaşım çok güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzel ayrıca takım+iğne paylaşımın içinde teşekkür ederim çok bilinçli ve güzel balıkçılık yapıyorsun saygı duyuyorum bereketli olsun.
Teşekkürler. İğneler önemli. Bende bu konuda meraklı olduğumdan numarasını ve modelini belirtiyorum. Yazdığım mustad surfcasting iğneyi eğer bulabilirseniz özellikle tavsiye ederim. Uzun saplı ama Mırmırda mükemmel iş çıkarıyor. Süper keskin ve kurdun düşmemesi için çentikli sapı var. bu iğneyle 10'da 10 hiç kaçırmadan mırmırı aldık.
Sizede rastgelsin.
birol bereketli olsun...gündüz balık yapmadı demek..kıraça varmıydı su üstüne yakın..pazar günü kıraçalar su üstündeydi,kıyı boyu..köprüde hafta içi olduğu içinde yer vardı sanırım..balıklar güzel boyda..balık biandamı yaptı araaramı yaptı...?Saygılar rastgele...
Birol sayende lüfer raporu eksik olmadı forumumuzda , teşekkürler Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
BALIK and OZAN yazdı:birol bereketli olsun...gündüz balık yapmadı demek..kıraça varmıydı su üstüne yakın..pazar günü kıraçalar su üstündeydi,kıyı boyu..köprüde hafta içi olduğu içinde yer vardı sanırım..balıklar güzel boyda..balık biandamı yaptı araaramı yaptı...?Saygılar rastgele...
Sağol Ozan. Gündüz balık tık demedi. ben köprünün ortalarına yakın olduğumdan kıyıda kıraça varmı göremedim fakat iri istavrit vardı . çok vuruş oldu. yanımdakiler istavrite attılar gündüz. yemlide atçek yaptılar ama çapariye gelmedi o balık. karaköy sahili kapanınca köprüde yer bulmak zorlaştı artık. istediğim yerde bulamadım olta atacak yer. balık hep ara ara yaptı. oldukça seyrelmiş ve incelmiş.
Sanada rastgelsin.