Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Çinekopları-9 (Galata Köprüsü)
LeVrEkCi yazdı:birol maşallahın var yinede bereketli olsun afiyet olsun rastgele.Alkis

Teşekkürler Nihat. Bir sağlam balığa rastgelemedim. Sürekli yokluyorum ama ben gittiğimde balık kayboluyor nedenseSiyirdim
Sanada rastgelsin . Kıyıdan avlarına devam et.
Bul
lapin yazdı:birol kardeş, çok güzel ellerine sağlık daha bollarına inşallah iğnelerin saplarının delikli olmasının ne avantajı var bizler hep bilinen iğneleri kullanıyoruz bilgilendirirsen sevinirim selamlar rast gelsin..

Alper Bey ben artık lüfer familyasında hep delikli iğne kullanıyorum. bu iğneleri hırsız olarak bağlamak hem çok kolay hem de normal iğnelere göre sapları daha uzun olduğundan balığın hırsızı kesmesi biraz daha zor oluyor.
Bul
balikoltasi yazdı:Teşekkürler arkadaşlar. Sizlere de rastgele.Gulumse
Birol kardeşim maşallah lüfer ailesi masandan eksik olmuyor.bereketli afiyet olsun.AlkisSeerfBenim bir sorum olacak bizler bu lüfer ailesinle tanışmamış olmamız nedeniyle benim merada bir kaç kez kancalar kesik gelince çelik telden yapılmış hazır lüfer takımı aldım şansımı denedim yem olarak canlı isparoz kullandım sonuç aşağıdaki gibi bu lüfer ailesinden bir ferdinin işi olabilirmi.Rasgele.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Birol Bey dediğin gibi kısmetin bukadarmış;afiyet olsun.Sitres atmışsın biz bunuda bulamıyoruz.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
orhanekmekci yazdı:Birol kardeşim maşallah lüfer ailesi masandan eksik olmuyor.bereketli afiyet olsun.AlkisSeerfBenim bir sorum olacak bizler bu lüfer ailesinle tanışmamış olmamız nedeniyle benim merada bir kaç kez kancalar kesik gelince çelik telden yapılmış hazır lüfer takımı aldım şansımı denedim yem olarak canlı isparoz kullandım sonuç aşağıdaki gibi bu lüfer ailesinden bir ferdinin işi olabilirmi.Rasgele.Gulumse

Teşekkürler Orhan Bey. Lüfer sülalesi gerçekten benim çok saygı duyduğum, lezzetli ve nadide bir balık. o yüzden tutabildiğim kadar tutup bu lezzetten ve av zevkinden mahrum kalmamaya çalışıyorumSmile İspariyi parçalayan balık bence lüfer değil. balon balığına veya başka bir balığa benziyor. çünkü lüfer kuyruktan dalar ve elips şeklinde çene izini bırakır. veya komple balığı alır, sadece iğne veya kafası kalır. lüfer sülalesinin parçaladığı bir istavrit resmini ekledim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Birol arkadaşım çok güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzel ayrıca takım+iğne paylaşımın içinde teşekkür ederim çok bilinçli ve güzel balıkçılık yapıyorsun saygı duyuyorum bereketli olsun.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Birol arkadaşım çok güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzel ayrıca takım+iğne paylaşımın içinde teşekkür ederim çok bilinçli ve güzel balıkçılık yapıyorsun saygı duyuyorum bereketli olsun.

Teşekkürler. İğneler önemli. Bende bu konuda meraklı olduğumdan numarasını ve modelini belirtiyorum. Yazdığım mustad surfcasting iğneyi eğer bulabilirseniz özellikle tavsiye ederim. Uzun saplı ama Mırmırda mükemmel iş çıkarıyor. Süper keskin ve kurdun düşmemesi için çentikli sapı var. bu iğneyle 10'da 10 hiç kaçırmadan mırmırı aldık.
Sizede rastgelsin.
Bul
birol bereketli olsun...gündüz balık yapmadı demek..kıraça varmıydı su üstüne yakın..pazar günü kıraçalar su üstündeydi,kıyı boyu..köprüde hafta içi olduğu içinde yer vardı sanırım..balıklar güzel boyda..balık biandamı yaptı araaramı yaptı...?Saygılar rastgele...
Seerf
Bul
Birol sayende lüfer raporu eksik olmadı forumumuzda , teşekkürler Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
BALIK and OZAN yazdı:birol bereketli olsun...gündüz balık yapmadı demek..kıraça varmıydı su üstüne yakın..pazar günü kıraçalar su üstündeydi,kıyı boyu..köprüde hafta içi olduğu içinde yer vardı sanırım..balıklar güzel boyda..balık biandamı yaptı araaramı yaptı...?Saygılar rastgele...

Sağol Ozan. Gündüz balık tık demedi. ben köprünün ortalarına yakın olduğumdan kıyıda kıraça varmı göremedim fakat iri istavrit vardı . çok vuruş oldu. yanımdakiler istavrite attılar gündüz. yemlide atçek yaptılar ama çapariye gelmedi o balık. karaköy sahili kapanınca köprüde yer bulmak zorlaştı artık. istediğim yerde bulamadım olta atacak yer. balık hep ara ara yaptı. oldukça seyrelmiş ve incelmiş.
Sanada rastgelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08/01/2015 galata kuzuları erdekli yücel 15 3,896 13-01-2015, 21:10
Son Yorum: HAŞİM77
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,472 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,879 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,624 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,753 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  26.12.2012 galata monawar 18 2,320 28-12-2012, 23:29
Son Yorum: ufuktan26
  10/12/2012 galata sarıkanat avı BALIK and OZAN 21 4,150 13-12-2012, 16:22
Son Yorum: Albatros-gr
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,197 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 3,010 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  30.01.2012 galata çinekop avı. BALIK and OZAN 31 7,254 10-02-2012, 09:59
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi