Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galata köprüsü balik avi 12/12/2013
[COLOR="Navy"]Dün öğlen sedatla 13,00 gibi galata köprüsü eminönü tarafı boğaza bakan tarafta ayağa yakın noktadan ava başladık.karaköy balık halinden hamsi aldık.hamsi çok kötüydü. karaköy kıyıyıda yokladık 3lü 5li normal boy istavrit alıyorlardı.
..akşam saatleri 17.00ten sonra balık hızlandı.devamlı olarak vuruş alınıyordu.fakat iri istavritlerde yemlere musallat oluyordu ve bazende takıma yakalanıyordu.limit aldı balıklarda arada geldi onları attık ve sonrasında yerine iri balıklar aldık..bazen hafif dip akıntıları olduğu için takımlar karıştı.bir ara çok yoğun kar yağışı oldu hava buz gibi oldu sadece ayaklardan bir soğuk yedik.sıcak çay ile durumu kurtarmaya başladık..saat 19.00 gibi yemimiz bitti ve dönüşe geçtik.yeteri kadar balık aldık.takım çok güzel yapmak lazım daha önce balık aldığım sistem çok çalışmadı..iğne sayısını 2 ye indirdim.yemi ufalttım ve fleto yaptım..uzun takım daha güzeel çalışıyor kamıştan çok az uzun olması yeterli.balık dipten 4-5 tur yukarıda ve ileride dipte kendini gösterdi.giderken hala balık alınıyordu.

takım;0.22 mm 3 köstekli mantarsız (kamış boyu)
kurşun;100gr
yem:hamsi fleto
iğneler:4 no wmc çapraz (parlak)
[/COLOR]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
ozan tebrikler süper av ellerine sağlık,balıklar şahane afiyetle.martı da yanlışlıkla atladı mı yoksa oltaya Smileşansın daim olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ozan tebrikler süper av ellerine sağlık,balıklar şahane afiyetle.martı da yanlışlıkla atladı mı yoksa oltaya Smileşansın daim olsun rastgele.

teşekkürler kardeşim.martıyı yanımızdaki balıkçının oltasına takıldı. biz çıkarıverdik sadece.acayip ısırıyor.kurtarıp saldık hayvanı.saygılar.
Seerf
Bul
Kardeşim yine yapmışsın yapacağını AlkisSeerfAlkis muhteşemsin.
Rüzgar fazla olduğu için hamsi veya istavritler buzhane bu ara Rolleyes taze yem biraz zor ama elindekilerlede güzel iş çıkarmışsın.

O yavru ısırıyor ama fazla acıtmıyor Siyirdim iyi bilirim. Allahdan karakuyruklu martıya denk gelmemişsiniz Happy direk parmağı bırakırdırdınız sonra.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Güzel av, kutların sizleri, taze balık her zaman güzel olur, malesef biz bulamıyoruz, yediğimiz hep buzhane mecburen. Sizlere afiyet olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Tebrikler Alkis Güzel Av Olmuş Bu Aralar Galata köprüsü Çok iyi Balık Yapıyor Dün Arkadaşlarla Konuştum Akıntı çok Fazla 200 gr. kurşun akıntıdan köprünün altına kaçıyor dediler bu havada köprüde durmak zor cesaret ister bu arada karides köprüde eskisi gibi iş yapmıyor
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
Bul
ozan eline emeğine sağlık yağmur kar demeden avdasın tebrikler AlkisAlkis
daha bollarına rast gele.AlkisAlkis
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Kardeşim yine yapmışsın yapacağını muhteşemsin.
Rüzgar fazla olduğu için hamsi veya istavritler buzhane bu ara Rolleyes taze yem biraz zor ama elindekilerlede güzel iş çıkarmışsın.

O yavru ısırıyor ama fazla acıtmıyor iyi bilirim. Allahdan karakuyruklu martıya denk gelmemişsiniz Happy direk parmağı bırakırdırdınız sonra.
evet dediğn gibi buzhane balıkları..leş gibi..dediğn martı beni ısırmıştı bağırttmıştı hattaSiyirdim
turna yazdı:Güzel av, kutların sizleri, taze balık her zaman güzel olur, malesef biz bulamıyoruz, yediğimiz hep buzhane mecburen. Sizlere afiyet olsun.
teşekkürler abicim saygılar..
Sokrates yazdı:Tebrikler Alkis Güzel Av Olmuş Bu Aralar Galata köprüsü Çok iyi Balık Yapıyor Dün Arkadaşlarla Konuştum Akıntı çok Fazla 200 gr. kurşun akıntıdan köprünün altına kaçıyor dediler bu havada köprüde durmak zor cesaret ister bu arada karides köprüde eskisi gibi iş yapmıyor
valla 200 gr köprüde hiç görmedim bugünr kadar..nasıl akıntıymış bu anlamadım..izmarit işi çoktan bitti..ama dişli iyi saylır..eminönü kıyıdanda sabah erken yapıyormuşş..
[quote=bucalıfikret][B]ozan eline emeğine sağlık yağmur kar demeden avdasın tebrikler
daha bollarına rast gele.
fikret abicim teşekkürler..saygılar..
Seerf
Bul
Tebrikler Ozan bereketli olsun..Alkis
Bul
Yine çok güzel bir av yapmışsın Ozan abi, tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,871 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,675 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,515 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,429 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  08/01/2015 galata kuzuları erdekli yücel 15 3,804 13-01-2015, 21:10
Son Yorum: HAŞİM77
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,897 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,829 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,662 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,934 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  25/11/2013 dişli avı BALIK and OZAN 103 7,139 01-12-2013, 13:13
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi