Herkese merhabalar. Pazartesi günü hava çok güzeldi. Bugün balık havası var dedim akşam servisten indiğimle eve doğru yol aldım hemen çantamı hazırlayıp çıktım yola. Malum zonguldak düz bir yer değil kayalıklarda düz olmayınca kalabalık yerde müsait bir yer buldum ve oltamı hazırlamaya başladım. İlk yarım saat felan tepki yoktu daha sonra yemimi güzelce takıp attım oltaya vurup giden çoktu ama takılan yoktu. Kancanın ucunda azıcık bir yem kalmış bunu da atayım ziyan olmasın diye ilk gelen küçük istavritimiz geldi ve daha sonra takmış olduğum yemede bir sarıkanatımız geldi. Tabii saat 9 a doğru yıldırım düşmeye başlayınca hemen toplanıp eve gittim. Allah'tan bir mani gelmezse cuma akşamı erkenden gidip sabahlamayı düşünüyorum o zamanda paylaşımımız gelir inşallah. Allah'a emanet olun.. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.[ATTACH=CONFIG]48219[/ATTACH]
utku yıldırımlı havalara aman dikkat,yalovada bir balıkçı arkadaşımızı kamışa yıldırım düşmesi sonucu kaybettik ne yazıkki.
sarıkanat maşallah lüfer gibi görünüyor,eline sağlık.cuma günü bol avlar.rastgele.
Aynen nihat abi dikkat etmek gerekiyor. Yıldırım düştüğü an toplandım zaten. Rabbim mekanını cennet eylesin. Başınız sağolsun abi. İnşallah abi dualarını eksik etme inşallah cuma günü güzel raporlar gelecek
Utku sonuçta boş dönmemişsin vurdu kaçtı diyorsun demekki balık sülük yem istiyor hırsızlı takımı takarken ön kancayı iki turla ve son seferde uca yakın yeme paralel geçir. ucu yemin sırtına gelsin. Sülük yem; fletoyu kestikten sonra karın tarafından 2 mm sırt tarafından 1 milim inceltmek. Birde kancan vmc, canelle ayarında kaliteli ve 2-3 numardan küçük olmasın.
Bu arada son günleri yaşıyorsunuz 10-15 güne meralar boşalacak balık akacak bol bol fırsat yarat.
Rast gelsin.