Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun birol sabah seni aradıgımda çinekop var tutuyoruz demenle heyecan bastı alelacele geldim ama ne yazık sonuna yetiştim babamla birlikte az ileride biraz istavrit tuttuk sonra döndük.zaten o akıntıda kıyı balıkçılıgını beceremeyen benim balık tutmam zor olurdu o nedenlede rapala atmak istemedim ama bu hafta geç gidiyorum işe,birkaç gün denerim emirganı sanıyorum.
afiyet olsun maşallah her avın gibi buda etkileyici olmuş tebrikler
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
abi bereketli olsun nasıl rapalnanın farkı prensese göre

...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Tropheus yazdı:harun abi gecer gecmez 100 mt ileride 2 yaşlı amca geldi yanımıza birazdaha ileri yanı sarıyere dogru kaydık ama nafile balık alamadık sıkıldık çıktık erkenden ruzgar deli etti bizi.
Evet rüzgar bugün bayağı zorladı. Balıkta sabah hariç hep açıktaydı. 150 gr. kurşundan aşağısı kurtarmadı.
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun birol sabah seni aradıgımda çinekop var tutuyoruz demenle heyecan bastı alelacele geldim ama ne yazık sonuna yetiştim babamla birlikte az ileride biraz istavrit tuttuk sonra döndük.zaten o akıntıda kıyı balıkçılıgını beceremeyen benim balık tutmam zor olurdu o nedenlede rapala atmak istemedim ama bu hafta geç gidiyorum işe,birkaç gün denerim emirganı sanıyorum.
afiyet olsun maşallah her avın gibi buda etkileyici olmuş tebrikler 
Sabah 7 de orda olsaydın kesin alırdın sende balık. hemen önümüzden at-çek geldi çinekoplar. dediğin gibi rüzgar ve akıntı çok zorladı bugün. allahtan takım patlatmadan rapala ziyan etmeden avı bitirebildim. bu rüzgar kesecek yarın öbürgün. erken saatte kaçırma derim. belki bende çarşamba günü yaparım bir sefer daha.
tomy77 yazdı:abi bereketli olsun nasıl rapalnanın farkı prensese göre
...
Sağol Osman. Şöyle söyliyim. ikiside süper iş yapıyor. ayrım yapamam. ikisininde aksiyonu güzel. bir denemediğim sendede olan yeşilli sarılı pins minnow kaldı ama korkuyorum onu kullanmaya.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
takım patlatma dedinde benim misina 2 senelik oldu şimdi ona bakıyorum elimde 1000m 35 numara misina var makineye onu sarmayı düşünüyorum ne dersin kalınmı olur iyimi olur.
çarşamba banada uyar yarın gidememde çarşamba 7 de orada olurum kısmetse.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
balikoltasi yazdı:Sağol Osman. Şöyle söyliyim. ikiside süper iş yapıyor. ayrım yapamam. ikisininde aksiyonu güzel. bir denemediğim sendede olan yeşilli sarılı pins minnow kaldı ama korkuyorum onu kullanmaya.
valla denederim sonra deniyecek balık bulamayabiliriz

ama en az onlar kadar iş yapıcağını düşnüyorum bendekinin.. abi rapalayla atarken atış mesafesi ne kadar kısalıyor
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
birol tebrikler..aslında palamut için kurşun suya düşer düşmez kapatıp çalışmak lazım hatta orta su üstü bir yerden...baya bir palamut var çün ki..bunu denemedim...kafama takıldı keşke biraz da öyle çalışsaydım diye..herhalde çinekopun büyüsüne kapıldım..palamut banada çok yakında geldi,hatta o ara kıyıya baya bir çöp akmaya başladı dedim herhalde çöpe takıldım,bi baktım palamut,ikincidede ağırlık oldu bu sfer dedim palamut geliyor bi baktık tabiki poşet hemde kocaman rapalam gidecek diye korktum..

bende bir an önce orada balık tutmak istiyorum.pazar sabahı büyük ihtimalle orada olucaz...balıklar baya güzel..ellerine sağlık..saygılar..rastgele...
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Maşallah Birol rapala ile bu kadar alındığına göre balık bayağı bir var dı herhalde

İyi de olmuş sana da çok güzel bir zevk yaşatmış

Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
bermuda şeytan üçgenini kurmuşsunuz , balıkları toplamışsınız tebrikler