21-12-2008, 00:11
Selam arkadaşlar ,
Her zaman olduğu gibi hafta sonunu iple çektik.Hafta arası hava durumu izleme raporları sonucu cumartesi günü rüzgar hızının 2-3Bft oluşu bu hafta da bize balık yollarını açtı.Sabah erkenden Kemal abim , ben ve Onur dostum Bornova’da buluşup gerekli erzakları aldık.Yol üstü yemcimizden de yemlerimizi temin edip sabah 7.30 gibi teknemizle denizde yol almaya başladık.
Germiyan koyunda Kemal abinin hazırlamış olduğu paraketesini yengeç ve madyalarımızla donatıp avlağımıza yerleştik.Hava gerçekten çok durgundu.Gerçi zaman zaman yağmurdan nasibimizi aldık.Ama o da işin tuzu biberiJ
Kemal abinin aldığı sargoz ve akşam suyunda Onur dostumun aldığı fangri kayda değer olanlardı.Akşam suyu , parakete derken bir hayli gecikmemiz sonucunda en keyifli anı; ayın şavkı suya vurduğunda yakaladık.
Kullandığımız takım ve yem bilgileri;
Silverstar Safari 210 kamış
Shimano 2 bearing Alivio 10000 makine
0.40 mm. Remixon excellent misina
Üçlü dip oltası igneler No 3 ve 2 beyaz çapraz
75gr kurşun
sardalya, canlı mamun, madya ve sülünez(ilgi sülünezeydi)
Germiyan-Çeşme av bölgesi
Herkese keyifli av dileklerimle....
Her zaman olduğu gibi hafta sonunu iple çektik.Hafta arası hava durumu izleme raporları sonucu cumartesi günü rüzgar hızının 2-3Bft oluşu bu hafta da bize balık yollarını açtı.Sabah erkenden Kemal abim , ben ve Onur dostum Bornova’da buluşup gerekli erzakları aldık.Yol üstü yemcimizden de yemlerimizi temin edip sabah 7.30 gibi teknemizle denizde yol almaya başladık.
Germiyan koyunda Kemal abinin hazırlamış olduğu paraketesini yengeç ve madyalarımızla donatıp avlağımıza yerleştik.Hava gerçekten çok durgundu.Gerçi zaman zaman yağmurdan nasibimizi aldık.Ama o da işin tuzu biberiJ
Kemal abinin aldığı sargoz ve akşam suyunda Onur dostumun aldığı fangri kayda değer olanlardı.Akşam suyu , parakete derken bir hayli gecikmemiz sonucunda en keyifli anı; ayın şavkı suya vurduğunda yakaladık.
Kullandığımız takım ve yem bilgileri;
Silverstar Safari 210 kamış
Shimano 2 bearing Alivio 10000 makine
0.40 mm. Remixon excellent misina
Üçlü dip oltası igneler No 3 ve 2 beyaz çapraz
75gr kurşun
sardalya, canlı mamun, madya ve sülünez(ilgi sülünezeydi)
Germiyan-Çeşme av bölgesi
Herkese keyifli av dileklerimle....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...