Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeşme-Ildır raporu (06/09/2009)
Selam Dostlar ,

Bu hafta sonu; yeni aldığım botu ve motoru denemek için Çeşme-Ildır’daydık. Havanın da güzel olması(0-2 bft) bot için idealdi. Cumartesi gecesi saat 02.00’de yollara düştük. Bot konusunda tecrübeli kardeşim Yılmaz da bana eşlik ediyordu. Erzak, yem işini halledip yolda çorbalarımızı da içip Ildır’a botu denize indireceğimiz yere vardık.

Gece saat 03.30 olmasına rağmen botu indireceğimiz bölgede zor yer bulduk desem yeri. Her yer gene anababa günü. Botu ve malzemeleri indirdik. Bir de ne görelim; benzin almayı unutmuşuz. 8km ileride benzinlik. Benzin işini hallettik. Sıra botu şişirmede. İki pompa olmasına rağmen, benim taraf az ilerliyor. Zor işmiş. Buna çare düşünmek lazım. Aldığım ufak elektrikli hava üfleme cihazı iş görmedi.(Ucuz etin yahnisi meselesi.)
Allah’tan yanımda Yılmaz var. Botu şişirip motoru ve malzemeleri taşıdıktan sonra 05.00 denizdeyiz.

Oltalar suya. Güzel balık aldık. İspendek sırtıdan alındı. İlk bot denememi yaptım. Tecrübesiz olduğumdan çok malzeme götürmüşüm. Neredeyse 3,60m botta iki kişi zor sığdık. Toplama, araca koyma, geldiğinde bakım vs baya bir yoruldum. Çok şey öğrendim. Çekilen zorlulara pratik çözümler düşünülmeye başladı bile. Tüm yoruculuğuna rağmen çok keyifli bir Pazar günüydü.

Herkese böyle keyifli ve bizden daha bereketli avlar dilerim.

Kullandığımız takım ve yem bilgileri;

El oltası 0,28 Asso misina-3 no iğneli zoka

Sülünez, yengeç

Çeşme-Ildır av bölgesi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bahadırım tebrik ederim botun ilk balıklarını almışsın
botun içindeki malzemelerden birtaneside buzluk onu yanından ayırma güzel pazar geçirmişsin balıkların maşallahı var afiyet olsun rast gele...AlkisAlkisAlkis
Bul
Tebrikler meslektaşım Alkis iyi av çıkarmışsınız Yılmaz kardeşimizlen Alkis Afiyetler Seerf
Yeni botunu güle güle kullan , Gulumse ama bu botu şişir - botun havasını boşalt bayağı telaşlı iş galiba , bunun çaresini bulursun herhalde , rastgele 76
Bul
botu güle güle kullanman dileğiyle bahadır güzel keyifli avlar dilerim afiyet olsun rastgele.AlkisGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahadır sen şimdi yandın dostum yandın Siyirdimnedenmi 15 gün sonra nedenini sor açıklayacagım Gulumse
bereketli olsun güzel av olmuş rastgele Alkis
Bul
Botu güle güle kullanın Bahadır bey,avın güzel geçmesi güçlükleri unutturmuştur size..[Resim: icon7.gif]
Daha bereketli av günleri için rsatgele..
Bul
Bahadir,botun siftahi bakiyorum guzel olmus..hayirli olsun..
baliklar cok guzel..afiyet olsun..
sadece konuyu okumadan ilk fotolara baktim,hakikaten botun icinde cok esya oldugu ilk bakista dikkatimi cekti..
buna bir care dusunmeniz sart,,
fakat her isin ilki zordur..devaminda botla guzel avlar cikaracaginizdan eminim..
rastgele
Bul
Canım benim.
Bir şey yazmasan bile yüzünden her şey okunuyor.
Mutluluğun devamlı olur İnşallah.
Balıklar mükemmel.Afiyet olsun.
Denize çıktığınız yer de harika.
Ellerinize emeklerinize sağlık.Tebrikler.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:bahadırım tebrik ederim botun ilk balıklarını almışsın
botun içindeki malzemelerden birtaneside buzluk onu yanından ayırma güzel pazar geçirmişsin balıkların maşallahı var afiyet olsun rast gele...
Çok salasın Firet abi.Buzluk vazgeçilmezlerden.Seni de bir gün bekliyorum.Bir av partisi yapalım.

mariner8 yazdı:Tebrikler meslektaşım iyi av çıkarmışsınız Yılmaz kardeşimizlen Afiyetler
Yeni botunu güle güle kullan , ama bu botu şişir - botun havasını boşalt bayağı telaşlı iş galiba , bunun çaresini bulursun herhalde , rastgele
Ahmet abi teşekkür ederim.ÇAreler düşünülmeye başlandı bile...Teknik çözümler ve pratiklik kazanmam lazım.Sizlere de rastgele...

bahriyeli yazdı:botu güle güle kullanman dileğiyle bahadır güzel keyifli avlar dilerim afiyet olsun rastgele.
Teşekkür ederim abi.Sizlere de rastgele...

LeVrEkCi yazdı:bahadır sen şimdi yandın dostum yandın nedenmi 15 gün sonra nedenini sor açıklayacagım
bereketli olsun güzel av olmuş rastgele
Saolasın Nihat.Merak ettim şimdi, 15 gün bekleyemem.NEdir, nedir?Siyirdim

Lakerda yazdı:Botu güle güle kullanın Bahadır bey,avın güzel geçmesi güçlükleri unutturmuştur size..
Daha bereketli av günleri için rsatgele..
Mehmet abi saolun.Gerçekten çok yorulduk ama güzeldi.Sizlere de rastgele...

Albatros-gr yazdı:Bahadir,botun siftahi bakiyorum guzel olmus..hayirli olsun..
baliklar cok guzel..afiyet olsun..
sadece konuyu okumadan ilk fotolara baktim,hakikaten botun icinde cok esya oldugu ilk bakista dikkatimi cekti..
buna bir care dusunmeniz sart,,
fakat her isin ilki zordur..devaminda botla guzel avlar cikaracaginizdan eminim..
rastgele
Abi görmemişin botu olmuş meselesine döndü.İlk bot deneyimi.Sanki herşeyi kullanacakmışım gibi ne varsa götürdüm.Sonrada botta arabada yer yok.SiyirdimOnları arabaya götür, sonra bota, tekrar indir eve çıkart bittim tabii.Bir de botu şişirmek el pompası ileMahcupNayirolamaz(Aldığım elektrikli oyuncak şişirmek içinmiş.)İyi bir elektrikli pompa bakıyorum şimdi.Bir de taşıma işini port bagaj üstünde yapmak lazım.Hemen bir tanede ondan edineceğim. Zamanla sistem oturacak inşallah.
Sizlere de rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
yycolak yazdı:Canım benim.
Bir şey yazmasan bile yüzünden her şey okunuyor.
Mutluluğun devamlı olur İnşallah.
Balıklar mükemmel.Afiyet olsun.
Denize çıktığınız yer de harika.
Ellerinize emeklerinize sağlık.Tebrikler.Alkis

Teşekkür ederim Yalçın abicim.Çeşitli zorluklara rağmen dediğin gibi herşey çok güzeldi.İnşallah birlikte de güzel avlar yapacağız.Rastgele...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,613 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Çeşme-Germiyan 14-02-2010 Bahadır Sarıca 54 7,504 19-02-2010, 12:09
Son Yorum: fotokopici
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,395 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Çeşme-Germiyan 15-11-2009 Bahadır Sarıca 60 7,736 19-11-2009, 18:58
  Çeşme-Germiyan raporu [Hafta sonunda balık](29-30/08/2009) Bahadır Sarıca 33 6,673 02-09-2009, 17:55
  Çeşme-Germiyan raporu [Denizin hoş geldin hediyesi](17/05/2009) Bahadır Sarıca 22 4,502 19-05-2009, 18:01
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,705 18-05-2009, 00:27
  Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009) Bahadır Sarıca 38 5,177 13-05-2009, 09:29
Son Yorum: bahriyeli
  Çeşme-Germiyan raporu (18/04/2009) Bahadır Sarıca 59 7,267 20-04-2009, 12:31
  Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran Bahadır Sarıca 29 4,241 15-04-2009, 09:32
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi