Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bir silikon roglou çapariside ben yapıp teknede hazır tutacağım balık bazen kaynama yapıyor o zaman o çapariyle gezmek lazım.
bahadır kafan dinlenmiş gelmişsin güzelde olmuş

daha paris resimi vardır mutlaka onlarıda merakla bekliyoruz.
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
hoş geldin bahadır ustad.

resimlerden görmüş olduğum kadarıyla sanki bizim kızlar ağası hanın ordaki dükkanların birleşmesi gibi.fazla bir eksiğimiz yok gibi görünüyor.yediğin içtiğin senin olsun, diğer fotografları da bekliyoruz
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hoşgeldiniz Bahattin bey,foto paylaşımları için teşekkürler.
Yeni malzemelerinizi de güle güle kullanın,hepsi de iş yapacak parçalar..
Rastgele..
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Bahadir konu icindede sana yine hosgeldin diyeyim...cok guzel bir gezi olmus
kafa dinlendirip-hasret gidermissin..
o balik takilan kalamar rapalasini bir dene bakalim ,is yaparsa,burada varsa , bende alayim...
o kizkardesin ile olan fotonun uzerindeki portokali -sari olanlar ne ise yariyor?
LeVrEkCi yazdı:bir silikon roglou çapariside ben yapıp teknede hazır tutacağım balık bazen kaynama yapıyor o zaman o çapariyle gezmek lazım.
bahadır kafan dinlenmiş gelmişsin güzelde olmuş
daha paris resimi vardır mutlaka onlarıda merakla bekliyoruz.
Nihatcım silikon raglou çaparisini bn ilk kez gördüm.Detaylı dip sırtısı için çizimini de özellikle fotoğraflayıp koydum.Bakalım sonuç nasıl olacak.
u_boy yazdı:hoş geldin bahadır ustad.
resimlerden görmüş olduğum kadarıyla sanki bizim kızlar ağası hanın ordaki dükkanların birleşmesi gibi.fazla bir eksiğimiz yok gibi görünüyor.yediğin içtiğin senin olsun, diğer fotografları da bekliyoruz
Ümit dükkan çok geniş ve balıkçılıkla ilgili her türlü ürün, hatta giyim kuşam vs gibi detaylar da var.Ama İzmirde bunlar biraz ayrık.Dediğim gibi bütçe ve alım meselesi.İzmir'de büyük yatırım gerektirir.Ondan bu kapsamda aççılmıyor sanırım.Ama parça parça bizde dükkanlar halinde var.İzmirle her zaman övünmüşümdür.Bence de çok eksiğimiz yok.(Kültür farkı ve yaşam modernizasyonu olarak çok farkımız var

Bizden ilerideler, kabul etmek lazım)
Lakerda yazdı:Hoşgeldiniz Bahattin bey,foto paylaşımları için teşekkürler.
Yeni malzemelerinizi de güle güle kullanın,hepsi de iş yapacak parçalar..
Rastgele..
Teşekkür ederim Mehmet abi.Umarım balık raporlarımda işe yaradıklarını paylaşırım.
Albatros-gr yazdı:Bahadir konu icindede sana yine hosgeldin diyeyim...cok guzel bir gezi olmus
kafa dinlendirip-hasret gidermissin..
o balik takilan kalamar rapalasini bir dene bakalim ,is yaparsa,burada varsa , bende alayim...
o kizkardesin ile olan fotonun uzerindeki portokali -sari olanlar ne ise yariyor?
Tekrar hoşbulduk Faruk abicim.Kalamar oltasını denediğimde haber ederim.Portakallı sarı olanlar dip büyük balıkları için olduğunu söyledi satıcı.Sahte yemli olta takımı gibi yani.Ondaki kollar açılarak ana bedene dik duruyor.Bakalım iş yapacak mı?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
kasap100 yazdı:Nihatcım silikon raglou çaparisini bn ilk kez gördüm.Detaylı dip sırtısı için çizimini de özellikle fotoğraflayıp koydum.Bakalım sonuç nasıl olacak.
Ümit dükkan çok geniş ve balıkçılıkla ilgili her türlü ürün, hatta giyim kuşam vs gibi detaylar da var.Ama İzmirde bunlar biraz ayrık.Dediğim gibi bütçe ve alım meselesi.İzmir'de büyük yatırım gerektirir.Ondan bu kapsamda aççılmıyor sanırım.Ama parça parça bizde dükkanlar halinde var.İzmirle her zaman övünmüşümdür.Bence de çok eksiğimiz yok.(Kültür farkı ve yaşam modernizasyonu olarak çok farkımız var
Bizden ilerideler, kabul etmek lazım)
Teşekkür ederim Mehmet abi.Umarım balık raporlarımda işe yaradıklarını paylaşırım.
Tekrar hoşbulduk Faruk abicim.Kalamar oltasını denediğimde haber ederim.Portakallı sarı olanlar dip büyük balıkları için olduğunu söyledi satıcı.Sahte yemli olta takımı gibi yani.Ondaki kollar açılarak ana bedene dik duruyor.Bakalım iş yapacak mı?
dogrusu onlardan bana almanyadan getirmislerdi,pek ben becertemedim
Albatros-gr yazdı:dogrusu onlardan bana almanyadan getirmislerdi,pek ben becertemedim
Hangisini diyorsun Faruk abi?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...