Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009)
Tüm amatör balıkçı dostlara selamlar,
1 Mayıs - 8 Mayıs 2009 tarihlerinde yurtdışında yaşayan kız kardeşimi ziyaret amacıyla Fransa-Paris’e gittim. Çok özlediğim kardeşimle bir hafta özlem giderdik. Saolsun kendisi de işyerinden izin alarak, yaptığı güzel programla beni bol bol gezdirdi. Bu arada ben de balıkçı mağazalarını sordum tabii. O da bildiği balık markete beni götürdü. İzmir’de mevcut balık marketlerden farkı biraz daha büyük ve çeşidin bol olmasıydı. Bunda etken de sanırım alım gücüyle ilgili. Bizde mevcut olan ürünler yurtdışında oldukça pahalı. Bu sebepten bizde olmayan veya indirimde bulunan ürünleri tercih ettim. Aldıklarımı da sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada birazda Paris görüntülerini sizlere sunmak istedim.
Selamlarımla…

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bir silikon roglou çapariside ben yapıp teknede hazır tutacağım balık bazen kaynama yapıyor o zaman o çapariyle gezmek lazım.
bahadır kafan dinlenmiş gelmişsin güzelde olmuş Alkisdaha paris resimi vardır mutlaka onlarıda merakla bekliyoruz.Seerf
Bul
Fotoların devamı;

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Fotolara devam;

Bul
hoş geldin bahadır ustad.Gulumse resimlerden görmüş olduğum kadarıyla sanki bizim kızlar ağası hanın ordaki dükkanların birleşmesi gibi.fazla bir eksiğimiz yok gibi görünüyor.yediğin içtiğin senin olsun, diğer fotografları da bekliyoruz
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Hoşgeldiniz Bahattin bey,foto paylaşımları için teşekkürler.
Yeni malzemelerinizi de güle güle kullanın,hepsi de iş yapacak parçalar..
Rastgele..
Bul
Bahadir konu icindede sana yine hosgeldin diyeyim...cok guzel bir gezi olmus
kafa dinlendirip-hasret gidermissin..
o balik takilan kalamar rapalasini bir dene bakalim ,is yaparsa,burada varsa , bende alayim...
o kizkardesin ile olan fotonun uzerindeki portokali -sari olanlar ne ise yariyor?
Bul
LeVrEkCi yazdı:bir silikon roglou çapariside ben yapıp teknede hazır tutacağım balık bazen kaynama yapıyor o zaman o çapariyle gezmek lazım.
bahadır kafan dinlenmiş gelmişsin güzelde olmuş Alkisdaha paris resimi vardır mutlaka onlarıda merakla bekliyoruz.Seerf
Nihatcım silikon raglou çaparisini bn ilk kez gördüm.Detaylı dip sırtısı için çizimini de özellikle fotoğraflayıp koydum.Bakalım sonuç nasıl olacak.

u_boy yazdı:hoş geldin bahadır ustad.Gulumse resimlerden görmüş olduğum kadarıyla sanki bizim kızlar ağası hanın ordaki dükkanların birleşmesi gibi.fazla bir eksiğimiz yok gibi görünüyor.yediğin içtiğin senin olsun, diğer fotografları da bekliyoruz
Ümit dükkan çok geniş ve balıkçılıkla ilgili her türlü ürün, hatta giyim kuşam vs gibi detaylar da var.Ama İzmirde bunlar biraz ayrık.Dediğim gibi bütçe ve alım meselesi.İzmir'de büyük yatırım gerektirir.Ondan bu kapsamda aççılmıyor sanırım.Ama parça parça bizde dükkanlar halinde var.İzmirle her zaman övünmüşümdür.Bence de çok eksiğimiz yok.(Kültür farkı ve yaşam modernizasyonu olarak çok farkımız varSnifsinfBizden ilerideler, kabul etmek lazım)

Lakerda yazdı:Hoşgeldiniz Bahattin bey,foto paylaşımları için teşekkürler.
Yeni malzemelerinizi de güle güle kullanın,hepsi de iş yapacak parçalar..
Rastgele..
Teşekkür ederim Mehmet abi.Umarım balık raporlarımda işe yaradıklarını paylaşırım.

Albatros-gr yazdı:Bahadir konu icindede sana yine hosgeldin diyeyim...cok guzel bir gezi olmus
kafa dinlendirip-hasret gidermissin..
o balik takilan kalamar rapalasini bir dene bakalim ,is yaparsa,burada varsa , bende alayim...
o kizkardesin ile olan fotonun uzerindeki portokali -sari olanlar ne ise yariyor?

Tekrar hoşbulduk Faruk abicim.Kalamar oltasını denediğimde haber ederim.Portakallı sarı olanlar dip büyük balıkları için olduğunu söyledi satıcı.Sahte yemli olta takımı gibi yani.Ondaki kollar açılarak ana bedene dik duruyor.Bakalım iş yapacak mı?

Bul
kasap100 yazdı:Nihatcım silikon raglou çaparisini bn ilk kez gördüm.Detaylı dip sırtısı için çizimini de özellikle fotoğraflayıp koydum.Bakalım sonuç nasıl olacak.

Ümit dükkan çok geniş ve balıkçılıkla ilgili her türlü ürün, hatta giyim kuşam vs gibi detaylar da var.Ama İzmirde bunlar biraz ayrık.Dediğim gibi bütçe ve alım meselesi.İzmir'de büyük yatırım gerektirir.Ondan bu kapsamda aççılmıyor sanırım.Ama parça parça bizde dükkanlar halinde var.İzmirle her zaman övünmüşümdür.Bence de çok eksiğimiz yok.(Kültür farkı ve yaşam modernizasyonu olarak çok farkımız varSnifsinfBizden ilerideler, kabul etmek lazım)

Teşekkür ederim Mehmet abi.Umarım balık raporlarımda işe yaradıklarını paylaşırım.

Tekrar hoşbulduk Faruk abicim.Kalamar oltasını denediğimde haber ederim.Portakallı sarı olanlar dip büyük balıkları için olduğunu söyledi satıcı.Sahte yemli olta takımı gibi yani.Ondaki kollar açılarak ana bedene dik duruyor.Bakalım iş yapacak mı?
dogrusu onlardan bana almanyadan getirmislerdi,pek ben becertemedimSnifsinf
Bul
Albatros-gr yazdı:dogrusu onlardan bana almanyadan getirmislerdi,pek ben becertemedimSnifsinf

Hangisini diyorsun Faruk abi?

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  At-çek tekniğinde güzel bir yadımcı Bahadır Sarıca 38 13,245 18-01-2013, 22:09
Son Yorum: Umit KsK
  4-6 Bafor-İki Güzel İspendek Bahadır Sarıca 21 4,948 01-12-2011, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,395 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Çeşme-Germiyan 15-11-2009 Bahadır Sarıca 60 7,750 19-11-2009, 18:58
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Çeşme-Ildır raporu (06/09/2009) Bahadır Sarıca 86 10,785 13-09-2009, 17:42
Son Yorum: efese
  Çeşme-Germiyan raporu [Hafta sonunda balık](29-30/08/2009) Bahadır Sarıca 33 6,681 02-09-2009, 17:55
  Çeşme-Germiyan raporu [Denizin hoş geldin hediyesi](17/05/2009) Bahadır Sarıca 22 4,512 19-05-2009, 18:01
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,706 18-05-2009, 00:27
  Çeşme-Germiyan raporu (18/04/2009) Bahadır Sarıca 59 7,274 20-04-2009, 12:31
  Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran Bahadır Sarıca 29 4,245 15-04-2009, 09:32
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi