Yorumları: 739
Konuları: 50
birol kardeş helal yıne almıssın alacağını bereketli olsun amannn kaedeş cuma akşamı bende oradayım sakın bitirmeyesin haaa cumayı sabırsızlıkla bekliyorum geçen hafata işler nedeni ile gidemedim yerimde duramıyorum zaten
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 717
Konuları: 7
birol tebrikler

bu soğuklarda bile seriyi yılmadan sürdürüyosun

seriyi inşallah boğaziçinin lüferleri diye dewam ettirirsin

afiyet olsun
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:birol buzaman için iyi ne kelime süper av olmuş.
dün bende öğlen saatlerinde karaköyden sirkeciye hanımla birlikte yürüyerek geçtim bakındım tanıdık birini göremedim herkes irili ufaklı istavrit tutuyordu,akşam üstü saat 4 te metro ile tekrar geri geçtim kırmızı çanta aradım ama o hızla denk gelmedi tabii
takımı bende merak ediyordum resim için teşekkürler.
afiyet olsun rastgele 
Teşekkürler Nihat. Köprünün karaköy tarafında, boğaza bakan yerdeydim.
robinson987 yazdı:birol kardeş helal yıne almıssın alacağını bereketli olsun amannn kaedeş cuma akşamı bende oradayım sakın bitirmeyesin haaa cumayı sabırsızlıkla bekliyorum geçen hafata işler nedeni ile gidemedim yerimde duramıyorum zaten
Teşekkürler. Sizde inşallah istediğiniz balıkları tutarsınız.
Rastgele.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
bucalıfikret yazdı:birol söyliyecek kelime bulamıyorum süper süper tebrik ederim rast gele.

Teşekkürler Fikret Bey.
Sİzede rastgele...
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
tebrikler birol azda olsa bereketli balık almışsın,afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
BALIK and OZAN yazdı:birolcum şahane balıklar.tebrikler...bunu bende ilk defa görüyorum balığın halen boğazda bu zamana kadar kalmasını..bu sene balıksız geçmedi sezon çok güzel geçiyor özellikle senin için..bu haftada bişi yapamayacağım herhalde.belki perşembe akşamı denerim tabi 5te işten çık 6da karşıda ol,yer bul falan yalan olur gibi.ama başka da vaktim yok..ne yapalım senin balıklarla yetinicez kardeşim...sana rastgele.saygılar

Sağol Ozan.
Sana tavsiyem 6 da bile olsa köprüye git. yer artık bulunuyor. sebebi ise millet istavrite uğraşıyor. çinekopu yok sanıyor.
akşamüstü çinekopa atanlarda tutamayıp yok diye dönüyor.
balık seyreldi belki ama taze iri hamsi, güzel takım alıyor balığı. işi bilen alıyor balığı. dipten 2-5 tur arası yokla bulursun balığı.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
balikoltasi yazdı:Sağol Ozan.
Sana tavsiyem 6 da bile olsa köprüye git. yer artık bulunuyor. sebebi ise millet istavrite uğraşıyor. çinekopu yok sanıyor.
akşamüstü çinekopa atanlarda tutamayıp yok diye dönüyor.
balık seyreldi belki ama taze iri hamsi, güzel takım alıyor balığı. işi bilen alıyor balığı. dipten 2-5 tur arası yokla bulursun balığı.
saolasın kardeşim tavsiyeni dinleyip perşembe gidiyorum oraya...ayrıca derinlik hakkında verdiğin bilgi için teşkkürler..