Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İŞte hepİmİzİ bİr organİzasyonda bİrleŞtİrdİm hehe...
gobekbalığı yazdı:abicim süper olmuş yaaaa!!!! koptum erden abi önde ne güzel oturmuş takım elbise falan emeğine sağlık AlkisAlkisBoboBoboBoboBobo

sağol muharrem abi Smile
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
arkadaşım Alper eline emeğine sağlık çok güzel bi düşünce güzel bi paylaşım teşekkür ederin inşallah gerçeğinide yaparız saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Siyirdimben görene kadar epeyce yorum olmuş hiç birini okumadan yazayım istedim sonra yazarım..öncelikle şunu belirteyim süpeer bişey olmuş alperim teşekkür ederim...gerçekten harika çıkanlar olmuş mesela uğur harika murat harika ottoman taykan hele fotokopici erol abi afacan çocuk gibi saymaya kalsan çok uzun olacak herkez çok güzel ...hem neşeli olmuş hemde eşşsiz hepiniz süpersiniz dostlar...keşke banada bi kafa koysaymışsın ben çok sırıtmışım hehehehehehheheheAlkisAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:Siyirdimben görene kadar epeyce yorum olmuş hiç birini okumadan yazayım istedim sonra yazarım..öncelikle şunu belirteyim süpeer bişey olmuş alperim teşekkür ederim...gerçekten harika çıkanlar olmuş mesela uğur harika murat harika ottoman taykan hele fotokopici erol abi afacan çocuk gibi saymaya kalsan çok uzun olacak herkez çok güzel ...hem neşeli olmuş hemde eşşsiz hepiniz süpersiniz dostlar...keşke banada bi kafa koysaymışsın ben çok sırıtmışım hehehehehehheheheAlkisAlkis Rose

hüseyina bi sende varsın yaw orda siyah takım elbiseli aynı mafyalara benzeyen bir görüntün varya kırmızı kıravatlı HappyAlkisWink

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Uzun_ahmet yazdı:Tatarımıda gösten takım elbise olmuş, yakışmış be tatarım GulumseSeerf

valla hemde ne göstermek tatarım bi daha seni takımsız görmeyeyimSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
balıkcı uğur yazdı:hüseyina bi sende varsın yaw orda siyah takım elbiseli aynı mafyalara benzeyen bir görüntün varya kırmızı kıravatlı HappyAlkisWink

he mafya benim kafa orjinal duruyo benimkide soradan eklenenlereden olsa idi dedim kardeşimSmile

cidden çok güzel olmuş ellerine sağlık
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
doktor yazdı:arkadaşım Alper eline emeğine sağlık çok güzel bi düşünce güzel bi paylaşım teşekkür ederin inşallah gerçeğinide yaparız saygılar.Alkis

ben teşekkür ederim inşallah birleşiriz erden hocam
Bul
araphüso26 yazdı:Siyirdimben görene kadar epeyce yorum olmuş hiç birini okumadan yazayım istedim sonra yazarım..öncelikle şunu belirteyim süpeer bişey olmuş alperim teşekkür ederim...gerçekten harika çıkanlar olmuş mesela uğur harika murat harika ottoman taykan hele fotokopici erol abi afacan çocuk gibi saymaya kalsan çok uzun olacak herkez çok güzel ...hem neşeli olmuş hemde eşşsiz hepiniz süpersiniz dostlar...keşke banada bi kafa koysaymışsın ben çok sırıtmışım hehehehehehheheheAlkisAlkis Rose

abicim ben teşekkür ederim...
Bul
araphüso26 yazdı:valla hemde ne göstermek tatarım bi daha seni takımsız görmeyeyimSiyirdim

Tatarım milletvekili gibi çıkmış dimi arap Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! emeğine sağlık
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte Palamutun Dansı... aygroup 24 4,224 04-09-2010, 21:04
Son Yorum: Lakerda
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,596 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  bunlar balık işte yıldırıms74 8 2,371 05-07-2007, 11:06
Son Yorum: Lapsetur
  işte de ben ve balıkcı kızım BalıkcıSerdar 5 1,650 26-04-2007, 13:55
Son Yorum: SerenaY66
  işte benim haytam.. kaya 10 2,454 07-03-2007, 23:36
Son Yorum: turna
  İŞTE SARIGÖZ.... lüferci1907 7 2,717 23-08-2006, 19:18
Son Yorum: canakkaleli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi