04-02-2009, 21:08
Birol bey,bu sene çinekopla hesaplaşman bitmeyecek
sana kolaylıklar dilerim
bereketli afiyet olsun

Bornova - izmir
Boğaziçi'nin Çinekopları-24
|
04-02-2009, 21:08
Birol bey,bu sene çinekopla hesaplaşman bitmeyecek
![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
04-02-2009, 21:09
H.A.R.U.N yazdı:Kırmızılı ve yeşilli dene beyazı sabah saatleri iş yapıyor benim fosforlu vardı banko iş yapardı şu 1 aydır tık demiyor o rapalaya göğsünde renk olmayanlara portakal oje ile mutlaka boya mesela beyaz strikenin gıdısına biraz portakal çal Sırtı siyah yanları gümüş kıraça taklidi var bir onu denemedim. ama 5 cm. lik mavi pins minnowu nasıl yemez anlamıyorum. Balığın huyu değişti demekki. Sabah beyaz strike proya bile gelmedi. Ortamda çok istavrit var belkide ondandır. Ve çinekop ta yakında. Dediğiniz gibi deniyeceğim boyamayı. Bereketli olsun güzel avlar oluyor ozaman 20 ortalama ve palamut...
04-02-2009, 21:16
balikoltasi yazdı:Sırtı siyah yanları gümüş kıraça taklidi var bir onu denemedim. ama 5 cm. lik mavi pins minnowu nasıl yemez anlamıyorum. Balığın huyu değişti demekki. Sabah beyaz strike proya bile gelmedi. Ortamda çok istavrit var belkide ondandır. Ve çinekop ta yakında. Dediğiniz gibi deniyeceğim boyamayı.Sırtı siyah yanları gümüş gıdısı kırmızı olanı resmen rafa kaldırdım yemiyor bu ara yeşil olanını dene sırtı yeşil altı beyaz siyah çizgili olanı gıdıyada biraz portakal oje birde ön ve arka iğneleri çıkartıyorum ben 12 numara ovner 3lü kanca takıyorum strikenin kendi iğneleri balığı döküyor ve almıyor diptede kesin balık yanaşıyordur kesin ama yemiyor iyi kıskandırmak lazım
04-02-2009, 21:19
GÜzel av olmuŞ yİne Çİnolara bİÇİm gİttİ. Tebrİkler
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ********
04-02-2009, 21:59
birol bereketli olsun ilgiyle takip etmeye devam ediyorum tebrikler.yarın bende bi bakiim boğaza diyorum,yarın çalışmıyorum,kalenderde çok bol istavrit çıkıyormuş,ara arada çinekop geliyormuş yarın havada sıcak görünüyor gerçi bulutlu olacakmış ama sorun değil bakacam artık bi hava almam lazım artık
![]()
04-02-2009, 22:03
H.A.R.U.N yazdı:Sırtı siyah yanları gümüş gıdısı kırmızı olanı resmen rafa kaldırdım yemiyor bu ara yeşil olanını dene sırtı yeşil altı beyaz siyah çizgili olanı gıdıyada biraz portakal oje birde ön ve arka iğneleri çıkartıyorum ben 12 numara ovner 3lü kanca takıyorum strikenin kendi iğneleri balığı döküyor ve almıyor diptede kesin balık yanaşıyordur kesin ama yemiyor iyi kıskandırmak lazım o rapalayı görmem gerekecek. strike prolara yabancıyım. envai çeşit modeli var. haftaya uygun bir günde yanınıza gelirsem iyi olacak aslında.
04-02-2009, 22:05
tebrikler birol yine çok bereketli av olmuş söylenecek söz yok emeğinin karşılığını deniz vermiş rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
04-02-2009, 22:05
(Son Düzenleme: 04-02-2009, 22:10, Düzenleyen: balıkoltası.)
LeVrEkCi yazdı:birol bereketli olsun ilgiyle takip etmeye devam ediyorum tebrikler.yarın bende bi bakiim boğaza diyorum,yarın çalışmıyorum,kalenderde çok bol istavrit çıkıyormuş,ara arada çinekop geliyormuş yarın havada sıcak görünüyor gerçi bulutlu olacakmış ama sorun değil bakacam artık bi hava almam lazım artık Teşekkürler Nihat. Sana tek tavsiyem etrafta istavrit tutanlara bakıp sürekli istavride atma. yemliğini tut ve hemen çinekopa dön.
04-02-2009, 23:34
birol tebrikler harikasınbende akşam iş çıkışı erol abiyle üsküdara geçtim..balıkhaneden biraz yem aldım..attık takımları suya ama bir kez vursa kafamı kesecektim..vurmadılar neden dersen yem bayat dünün balığı..balık alınıyordu. etrafımızdakiler taze yemle balıkları çektikçe moral sıfır oldu.kimsedende yem alamadık...2li 2li balık çekiyorlardı..ilk defa böyle canım sıkıldı..ama bile bile yaptım bu işi..denedik belki yediririz diye..yemin ediyorum en son bi tane kediye attım kedi döndü arkasını gitti..kafayı yedim anlaıycan.balıkların çok güzel..durmak yok yola devam...rastgelee..
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|