Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben yandim siz yanmayin
fish or die yazdı:faruk abi geçmiş olsun Allah birdaha vermesin en güzeli üşenmeyip arabaya yükleyip gideceksin bu devirde Hadiordan
Sagol Murat,dedigin gibi ozellikle kisin birakmiyacaksin abi...sonra uzulmemek icinSnifsinf
Bul
geçmiş olsun abi epeyde para vermişsin hırsız her yerde var kolay kazanmaya alışmış acaba motorları türkiyede falanmı satıyorlar ne dersin?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bizde bizden çalınanlar yunanstanda satılıyor diye duyumlar aldık hüseyin,yani ne nedir belli değil.
Bul
araphüso26 yazdı:geçmiş olsun abi epeyde para vermişsin hırsız her yerde var kolay kazanmaya alışmış acaba motorları türkiyede falanmı satıyorlar ne dersin?
Tesekkurler Huseyin,...hayir!!! burada dolasan soylentilere gore eski dogu bloku ulkelere cikariyorlarmis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bizde bizden çalınanlar yunanstanda satılıyor diye duyumlar aldık hüseyin,yani ne nedir belli değil.
Calinan motorun Orhan abimin daha evvel konuya degindigi gibi,evraklarini kanunen yapmak mumkun degil...gayri kanuni kullanabilirler,tabii ilk kontrolda tutuklanirlar.ha sadece yedek parca yaparlarsa kolaylari bulunmaz.
Bul
fish or die yazdı:faruk abi geçmiş olsun Allah birdaha vermesin en güzeli üşenmeyip arabaya yükleyip gideceksin bu devirde Hadiordan
Murat,25 bg motorun kaç kilo olduğunu biliyonmuSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Faruk kaptan çok büyük geçmiş olsun, tedbiri elden bırakmamakta fayda var hoş hırsız kafasına koyduysa yapacaktır ama tedbiri fazlasıyla alırsan zahmetli geldiği için seninkinden vazgeçebilir, yinede teknesi ve motoru olanlar aman dikkat..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
gelçmiş olsun verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Murat,25 bg motorun kaç kilo olduğunu biliyonmuSiyirdim
Yaklasik 80kg Orhan abi
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Faruk kaptan çok büyük geçmiş olsun, tedbiri elden bırakmamakta fayda var hoş hırsız kafasına koyduysa yapacaktır ama tedbiri fazlasıyla alırsan zahmetli geldiği için seninkinden vazgeçebilir, yinede teknesi ve motoru olanlar aman dikkat..
Evet Ahmet,sen tedbirini al,ondan sonra gene bir sey olursa ya kismet...fakat o bir gercek,hirsiz zahmetli ise girmez.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi