Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Bilgisayar;
muratcığım hayırlı olsun taze Wink eskiden lüks dediklerimiz şimdilerin eli ayağı,kolu kanadı gerçekten güle güle kullan.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım hayırlı olsun pc aldığına göre dersler düzeldi gülü güle kullanın özellikleri süper.Alkis

Albatros-gr yazdı:Hayirli olsun Murat..sen ve cocuklarin iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle...Gulumse

mariner8 yazdı:Hayırlısı olsun , yeni bilgisayarını güle güle kullan Seerf

yalova tatar yazdı:muratcığım hayırlı olsun taze Wink eskiden lüks dediklerimiz şimdilerin eli ayağı,kolu kanadı gerçekten güle güle kullan.Alkis

Dersler düzelmedi de söz aldık goya.Daha doğrusu cezayı kaldırdık. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Evet artık, lüks olmaktan çıkıp zorunlu ihtiyaç olmaya başladı.
Bul
bilgisayar,çocuk,baba ilişkisi her evde var amcaoğlu Gulumse.
ben akşamları ders sonrası kafa dagıtması için 1 saat izin veriyorum uyanık ya bana diyorki bilgisayar oynıyacagımı bilerek daha istekli ödevimi yapıyorum daha başarılı olurum diyor,bizde yedik görünüyoruz işte Wink
kızımdan zaten çok çekiyorum o daha okullu değil elini masaya vurdumu tamam kızım diyorum veriyorum bilgisayarı Happy
Bul
hayırlı olsun murat abicim bilgisayarda canavar gibi maşşallah ne kadara aldın sorabilirmiyimSeerf
Bul
hayırlısı olsun oncelıkle yenı bılgısayarınız benım bır sey dıkkatımı cektı ekran kartı modelını yazmamıssınız umarım onbord degıldır.yoksa sıstem ram den yıgıyor
Bul
bılgısayar balık tutmaya benzer eger konbınasyon olmazsa o bılgısayardan verım alamazsınız.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bilgisayar,çocuk,baba ilişkisi her evde var amcaoğlu Gulumse.
ben akşamları ders sonrası kafa dagıtması için 1 saat izin veriyorum uyanık ya bana diyorki bilgisayar oynıyacagımı bilerek daha istekli ödevimi yapıyorum daha başarılı olurum diyor,bizde yedik görünüyoruz işte Wink
kızımdan zaten çok çekiyorum o daha okullu değil elini masaya vurdumu tamam kızım diyorum veriyorum bilgisayarı Happy
halin duman nihat abiSiyirdimHeheHappySeerfBobo
Bul
muratcığım hayırlı olsun .arada böyle cezalar yerine ulaşıyor ama kontrolu elden bırakma.
Bul
QUOTE=LeVrEkCi;163554]bilgisayar,çocuk,baba ilişkisi her evde var amcaoğlu Gulumse.
kızımdan zaten çok çekiyorum o daha okullu değil elini masaya vurdumu tamam kızım diyorum veriyorum bilgisayarı Happy[/QUOTE]
Her şey onlar için
balıkcı uğur yazdı:hayırlı olsun murat abicim bilgisayarda canavar gibi maşşallah ne kadara aldın sorabilirmiyimSeerf
1.100.- (10 tkst)
vuralturkmen yazdı:bılgısayar balık tutmaya benzer eger konbınasyon olmazsa o bılgısayardan verım alamazsınız.
Beni bilgisayara bağlayan tek şey sitemiz.
fotokopici yazdı:muratcığım hayırlı olsun .arada böyle cezalar yerine ulaşıyor ama kontrolu elden bırakma.
Çocuk yetiştirmek gerçekten zor.

Teşekkürler arkadaşlar, sağolasınız. Dün Telekom işleri ve bilgisayar peşinde koşuşturmaca siteye girecek zaman kalmadı. 20.00 da internete bağlantı tamamlandı. Tabiki ilk akşam karşısına geçemedim. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bul
abi güzel makina güle güle kullan
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bilgisayar için olmazsa olmaz programlar serpmeci 2 3,143 05-02-2008, 19:34
Son Yorum: serpmeci

Hızlı Menü: