Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemizin eski üyeleri;
orhanekmekci yazdı:Başın sağolsun Ali bey,Annenize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Sizlerede sabırlar dilerim.

Teşekkür ederim Orhan Bey ALLAH size ailenize sağlıklı uzun ömür versin.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Ali bey başınız sağolsun, nur içinde yatsın mekanı cennet olsun...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ali bey başınız sağolsun, nur içinde yatsın mekanı cennet olsun...

Teşekkür ederim Ahmet BEY ALLAH size ve ailenize sağlıklı uzun ömür versin.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
vetilmed yazdı:Teşekkür ederim Ahmet BEY ALLAH size ve ailenize sağlıklı uzun ömür versin.

Cemil cümlemize versin...Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
vetilmed yazdı:Merhaba arkadaşlar,ben kendi adıma yazayım özel hayatımdada olduğu gibi gereksiz bir yere konuşmadığım için her konuya cevap yazmıyorum.Son 1 yıl gibi bir süre pek fazla katılamamın sebebi Annem kronik akciğer yetmezliğinden rahatsızdı 06.02.2009 tarihinde vefat etti bundan sonra elimden geldiği kadar konulara mesaj yazmaya önem göstereceğim.
Ali bey teyze için üzüldüm. Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah. Bu konu kimseyi suçlar babında değil, Yanlış anlamayın. Sizden daha eski üyelerimiz var mesaj sayısı 0 yada 1 gibi. tabi onlarıda suçlamak gibi bir niyet yok. Ama en azından doğum gününde bir mesaja cevap yazsa şimdiye kadar 30, 50 gibi mesaj sayısı olurdu. Yinede canları sağolsun. Saygılar.
Bul
Merhabalar;
Bende eski bir üye olarak foruma epeyce zamandır ilgisiz kalmışım.Bu ilgisizliğin nedenini tam olarak söyleyebilmek elbette zor.Balık sitelerini incelerken bu foruma üye olmuştum. Ardından bir ara siteyle ilgili sanırım sorunlar yaşandı. Yenilendi bildiğim kadarıyla (yanılıyor da olabilirim). Biraz ilgisizlik,ihmal,başka sorunların araya girmesi, derken kopup gitmişiz. Aslında siteyi tamamen unutmuşken e mailime gelen düzenli mailler sayesinde, siteye girmeye başladım. Üye arkadaşların samimi ve dostane mesajları beni gerçekten etkiledi.Bir birlerinizi tanımadığınızı düşünüyorum, (en azından çoğunuzun) ancak buradaki samimi ortam gerçekten çok hoş.

Fırsat bulduğum sürece dostlarla buradan görüşlerimizi ve karelerimizi inşallah paylaşacağız.

Ben halen Ardahan ilindeyim.Daha önceden bulunduğum Hatay Dörtyol'da iskele ve sahil balıkçılığında epeyce tecrübelerim oldu.

Önümüzdeki günlerde Kırmızı benekli Alabalık resimlerini inşallah buradan yayınlarım.Sabırsızlıkla sezonun gelmesini bekliyorum.

Amatör ruhla balık avlayan tüm dostlara rast gele.
Kofana avcısı
ahmet bey 2\2 tebliğe uygun tüm avlarınızı merakla bekliyoruz.
evet aslında birbirimizi tanımıyoruz ama zaman içinde illerdeki organizasyonlarda biraraya geldik 1 kezde Türkiye organizasyonunda değişik illlerden toplandık yani zamanla artık herkes birbirini tanır hale geldi,eski veya yeni farketmeden bizler uyum içinde dostluklar kuruyoruz ve göreceksiniz güzel muhabbetler yapıyoruz.
tekrar hoşgeldiniz,rastgele.Alkis
Bul
Ahmet bey aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bizler fırsat buldukça organizasyonlarda buluşup tanışma fırsatı yaratmaya çalışıyoruz. Tabiiki bire bir tanımadığımız halen bir çok arkadaş mevcut. fırsat buldukça onlarla da tanışmaya çalışacağımız bir gerçek. Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle. Rastgele.
Bul
bende eskı uyeyım benım ıhmarkarlıgımdan gıremedım bundan sonra gırıp takıp etmeye calısacagım teşekku ederim anlayişiniz icin
Bul
ibrahim bey bugün dayımla konuştum kısmetse mayıs yada haziran ayında 2 günlüğüne rizedeyim,dayımın limanda teknesi var inşallah onunla av yapacagım,rize merkezdeysen görüşme imkanıda olur büyük ihtimalle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,119 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan
  eski üyelerimiz balığa gitmiyor galiba naxos 5 28 4,339 25-10-2008, 23:24
Son Yorum: thunderbolt
  ESKİ OLACAK YENİ ÜYENİZDEN BİR İSTEK! toros94 2 1,587 03-08-2007, 16:23
Son Yorum: toros94

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi