07-03-2009, 22:48
(Son Düzenleme: 09-03-2009, 18:49, Düzenleyen: robinson987.)
sonunda işlerin yoğunluğundan kendimi iş cıkışı 17 gibi koprüye atabildim inanın koşa koşa gittim koprüye dayanamıyordum artık koprüye ayak basınca derin bvi nefes aldım işte ya görüntü bu bu yaa deniz her şey benım için galatanın yeri bi başka benım için orada apayrı bi hava cok değişik bi atmosfer var neyse hemen bi yer buldum boğaza bakan taraf yenı cami mevki ortalara kıyılara hiç yanaşmam çünkü kıyıya yanaştıkca balıklar küçülüyor ee boşuna dememişler derin suda buyuk balık diye doğru ee sonra baktım yemli istavrit alıyorlar çapride yapıyor ara sıra açtım biyemli ıkı kişi idik ama aklım çinekopta tabi sağa sola baktım çinekop çalışan cok az ıkı yanımda duran muadimlerdewn bırı çinekop atıyor biraz istavritten sonra çinekopa döndüm sankı beni bekliyormuş daha takımı suya salmadan arkadaşın istavrit yarım gelmeye başladı hemen saldım ama dikkat iki kostekli mantarlı takım ama manrları söküyoz mantar oldumu yanına bile yaklaşmıyor tuhaff hemen vuruşları almaya başladım ve gelsin çinekoplar cok keyifli idi diyebilirimki her anım vuruşlarla dolu idi ama yem hamsi olduğu için cabuk dağılıyordu her 5-10 dakkada bir çinekop çektik benden sonra arkadaşda çinekopa döndü o benden cok aldı bi ara ikili çektik 21-30 son verdim otobuse yetişmek için son verdim ama ayrılmak cok zor geldi cokkkkkk sabah iş vardı pazarda cok zor ayrıldım o bereketli avı bırakmak cok zor geldi
yer: eminönü galata boğaza bakan camı tarafı
takım: iki kostekli mantarsız 75gr kurşun dip oltası
iğne 4 numara
balık dipde
hava güzel
yem : hamsi fileto
şu koprü balığınının huyu suyu bile cok değişik yahu çapari ile kefal avı
çapari ile mırmır avı
kalkan avı
hamsi ile çinekop avı
şakşak takım ama manrı sokuk
bunları hepsine şahit oldum deneyıp yaptığım şeyler