Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
baya malzemem olmaya başlamış
LeVrEkCi yazdı:alper onları sorma çizmeler kamışlar makineler kepçeler kakıçlar vs leri resime koysam sıgmazdı Gulumsetekneye giderken halimi görsen Siyirdim
abi senin hiç olmazsa tekne taşıyor malzemeleri, bizim malzemeleri 8 km boyunca hep sırtımızdaSiyirdim
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
nihat nediyeyim hanımlar haklı benim hanımda bıktı yayıntıdan ama ses çıkartmıyorum konu kapanıyor isterse ses çıkartsın balkonda yer yaptım sadece bana ağit.AlkisSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat bol balikli gunlerde kullan...epey malzeme almissin..hanimlara gelince(duymasinlar)Hadiordan..demek heryerde ayni problem..anlarsinizSiyirdim
rapala secimlerin cok guzel(tabii diger malzemelerde)bu arada makinayi kaca aldin?
faruk abi makine 125 tl normalde bana 110 tl ye bırakmıştı 20 gün önce alıp belki değiştiririm diye geri verip yeni makineleri bekleyecektim bugün gittim makineler gelmemiş bunun fiatınada zam yapacakmış euro yükseldi diye bende alayım bari dedim 110 tl ye geldi yani makine.

balikoltasi yazdı:O spiderların 5 cm.lik siyah sırtlılarını bulabilsem bende alacağım 5 tane kadar. üsküdarda hiç tahmin etmezdim ama iyi çalıştı. biraz hatalı üretilen bölümleri olsa da tamir edilebiliyor ve parlaklıkları güzel. Sarı sırtlı spider ı da ilk defa görüyorum. Yanlız birkaç çinekop alınca kaplaması pul pul dökülüyor.Siyirdim dahada cazibeli bir hale geliyor.
biliyorsun birol ben yozuriden başkasıyla daha tekneden deneme yapmadım bakalım sonucu bende merak ediyorum,inşallah iş yapar.

alperburdur yazdı:abi senin hiç olmazsa tekne taşıyor malzemeleri, bizim malzemeleri 8 km boyunca hep sırtımızdaSiyirdim
alper onun zevkide ayrı ama Gulumse
Bul
Tekneden çoğu iş yapar gibi rapalaların Gulumse
Bul
nihat abi artık bir kaç sene malzeme sıkıntısı çekmezsin
Bul
Nihat maşallah, iyi malzeme yapmışsın. Hisar balıkçılığı aratmıyor vallahiSiyirdimGöründüğü kadarıyla sezona tüm hazırlıkların tamam. Güzel iri balıklar yakalamak nasip olur inşallah.Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Nihat maşallah, iyi malzeme yapmışsın. Hisar balıkçılığı aratmıyor vallahiSiyirdimGöründüğü kadarıyla sezona tüm hazırlıkların tamam. Güzel iri balıklar yakalamak nasip olur inşallah.Rasgele...
inşallah bahadır birkaç parça daha eksik onlarıda tamamladımmı tekneye daha saglam binecegim inşallahhhh Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:galiba kıyı balıkçılığına adapte olmuşum,her maslak ava gittigimde 5-10 ala ala kıyı malzemem çantaya sıgmaz oldu tekne takımlarım zaten bir büyük çanta dolusu ereğlideler bunları da biraraya getirince taşınmaz hale gelecekler.hanımla tartışıp duruyoruz bagaja hiçbirşey koyamıyorum çıkar malzemeleri depoya falan koy diyor Gulumse
dahada kancalarımda eksikler var sezona girerken son bir alışverişim daha olacak yazın rahat edeceğim inşallahh.ayrıca 3-4 kg da kurşun arabada geziyor.Gulumse
hüso abi malzemesiz kalırsak senden temin edelimmi abi
av mazemeçisi gibi olmuş valla tebrikler Siyirdim
Bul
alperburdur yazdı:abi senin hiç olmazsa tekne taşıyor malzemeleri, bizim malzemeleri 8 km boyunca hep sırtımızdaSiyirdim
alper abi malzemeyi gördünmü nasıl iyi akşamlar Alkis
Bul
Amcaoğlu hayırdır, tükkanmı açıyon yoksa. Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi