Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu tesekkuru kabul edermisiniz
Fazla derine dalmazsam iyi geliyor doğru.Ama derinlik biraz artınca beynime bir sancı saplanıyor ve yukarı çıkıyorum hemen.Dedilerine göre o sancının devamı sinüsleri patlatıyormuş ve iltihabı akıtıp rahatlatıyormuş ama dayanmak zor o sancıya.
Bul
ufuktan26 yazdı:Fazla derine dalmazsam iyi geliyor doğru.Ama derinlik biraz artınca beynime bir sancı saplanıyor ve yukarı çıkıyorum hemen.Dedilerine göre o sancının devamı sinüsleri patlatıyormuş ve iltihabı akıtıp rahatlatıyormuş ama dayanmak zor o sancıya.
O derinlikteki basinctan bende payimi aldim..seneler once...burun kesiminde bir kilcal damar,ve sag kulakta hafif bir ariza...tabii bu olali cok sene var,doktora ciktigimda bana zipkini birak desem dinlemiyeceksin,derinligi birak dedi..bunu uyguladim..daha 4-5 sene evvele zipkini birakincaya kadar
Bul
Ne yapacaksın sağlık sonuçta.Geçmiş olsun.Benim daldığım yerlerde fazla balık yok.Tabi ben zıpkın konusunda acemi sayılırım.Arada zevk için dalıyorum sığ yerlerde.
Bul
ufuktan26 yazdı:Ne yapacaksın sağlık sonuçta.Geçmiş olsun.Benim daldığım yerlerde fazla balık yok.Tabi ben zıpkın konusunda acemi sayılırım.Arada zevk için dalıyorum sığ yerlerde.
butun olay zevk icin dedigin gibi...ama sagligina zarar verecek oldumu...bazi seylerden fedakarlik yapmak en akillica hareketSeerf
bizde onun icin zevki,olta,sirti ve pareketeye cevirdik
Bul
Albatros-gr yazdı:butun olay zevk icin dedigin gibi...ama sagligina zarar verecek oldumu...bazi seylerden fedakarlik yapmak en akillica hareketSeerf
bizde onun icin zevki,olta,sirti ve pareketeye cevirdik

Tabi tabi sağlıklı olalım ki balık sevdasından uzak kalmayalım.Ben oltayla avlanıyorum ama bir tekne almayı da hep düşünüyorum.Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Tabi tabi sağlıklı olalım ki balık sevdasından uzak kalmayalım.Ben oltayla avlanıyorum ama bir tekne almayı da hep düşünüyorum.Seerf
İnşallah Ufuk hoca,bu türden isteklerimizde genellikle emekli olduktan gerçekleşiyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İnşallah Ufuk hoca,bu türden isteklerimizde genellikle emekli olduktan gerçekleşiyorSeerf

Haklısın abi , ben de zaten alsam diyorum nasıl nerede saklıyacağım.Her yaz götür getir zor olur.İnşallah bakalım.Teşekkür ederimSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Tabi tabi sağlıklı olalım ki balık sevdasından uzak kalmayalım.Ben oltayla avlanıyorum ama bir tekne almayı da hep düşünüyorum.Seerf
Hayirlisi olsun hocam,her sey boyledir..once dusuncesi olur..devaminda uygulamaya gecilirSeerf
Bul

orhanekmekci yazdı:İnşallah Ufuk hoca,bu türden isteklerimizde genellikle emekli olduktan gerçekleşiyorSeerf

ufuktan26 yazdı:Haklısın abi , ben de zaten alsam diyorum nasıl nerede saklıyacağım.Her yaz götür getir zor olur.İnşallah bakalım.Teşekkür ederimSeerf
Emekli olduktan sonra birde tekne,bundan guzel sey olurmu...emeklisin..gunlerden her gun pazar(tatil)Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Emekli olduktan sonra birde tekne,bundan guzel sey olurmu...emeklisin..gunlerden her gun pazar(tatil)Siyirdim

Gerçekten süper olur.Bizi arayan teknede bulur. Her gün her gün pazar mı olur. Siyirdim (şiir gibi oldu yahu Gulumse )
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi