eşkina balığındaki taşları bende kullandım 5-7 mm arası 13 tane böbrektaşı düşürdüm böbrek taşlarının kenarları cok keskindir eşkinataşları bu keskin uçları yuvarlatarak idrar yollarından rahat geçmesini sağlar
kullanışı** bir çay bardağının içerisine yarım çay bardağı kadar limon sıkılır içerisine 4 orta boy eşkina taşı konur 2 günde bir limon suyu taşlar içinde kalacak şekilde sabahları aç karna içilir 1 saat sonra kahvaltı yapılır bardağın içerisindeki taşlar zamanla limonun sayesinde erir
2 günde bir içilen yarım bardak limon suyu sıkılarak tazelenir bu işlem taşlar bardağın içerisinde taşlar eriyene kadar devam edilir
limon suyu elde sıkılmış limon olması gerekir
büyük taşlar için tarif değildir dikkat edin
butarifi yazdım ama sağlık genede doktorların işi
benim nick im doktor mesleğim değil
herkeze iyi günler rasgele
kullanışı** bir çay bardağının içerisine yarım çay bardağı kadar limon sıkılır içerisine 4 orta boy eşkina taşı konur 2 günde bir limon suyu taşlar içinde kalacak şekilde sabahları aç karna içilir 1 saat sonra kahvaltı yapılır bardağın içerisindeki taşlar zamanla limonun sayesinde erir
2 günde bir içilen yarım bardak limon suyu sıkılarak tazelenir bu işlem taşlar bardağın içerisinde taşlar eriyene kadar devam edilir
limon suyu elde sıkılmış limon olması gerekir
büyük taşlar için tarif değildir dikkat edin
butarifi yazdım ama sağlık genede doktorların işi
benim nick im doktor mesleğim değil
herkeze iyi günler rasgele