Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre
Paylaşım için teşekkürler Faruk...
Denizde piknik gibi olmuş ama olsun.Yinede deniz havası.
Bir sonrakide bol bol balıklı olur kısmetse.Sağlıklar.......
Filtreye bakılırsa coni vayt emekli olmuş.İyi günlerde kullan.
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi bakıyomda sende hemen yumuşamışın faruk fırcayı yemedinmi daha.Siyirdim
Siyirdim Fiko bu yazdıklarım site içinde aldtmaca ! bak Yunanistana döndüğümde görecek o Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmetin asil meshur cayi vardir abi...yazin denizde (hava serin iken,yapardi)o cayi ne sekilde yapar,icine degisik neyler koyar,icmeye doyamazsin...formulunu vermiyorSnifsinf
gelsin artik ya...ozledik...yeriz fircamizi-oderiz cezamizi...neyse artik
hadi Ahmet,sen,esin,kayinvaliden,oglun Oguz...veee OLYMPUS`ta beraber binin su arabaya
Bırak ucuz politikayı Hehe döndüğümde çekeceğin var Dovs
Bul
faruk abi filtren hayırlı olsun güzel ve kullanışlı bir filtre. balıklar güzel ama az olmuş bir daha kisefer rasgele Smile
Bul
yycolak yazdı:Paylaşım için teşekkürler Faruk...
Denizde piknik gibi olmuş ama olsun.Yinede deniz havası.
Bir sonrakide bol bol balıklı olur kısmetse.Sağlıklar.......
Filtreye bakılırsa coni vayt emekli olmuş.İyi günlerde kullan.
ben tesekkur ederim Yalcin....
deniz havasi guzeldi
evet benimde filtre cok is yapacak gibime geldi..onun icinde konuya koydum..
sizlerede bol balikli avlar dilerimSeerf
Bul
mariner8 yazdı:Siyirdim Fiko bu yazdıklarım site içinde aldtmaca ! bak Yunanistana döndüğümde görecek o Siyirdim

mariner8 yazdı:Bırak ucuz politikayı Hehe döndüğümde çekeceğin var Dovs
abi ne adamsin yaw...ozledik gel artik diyoruz...ucuz politika deyip,kafamizi kiriyorsun...Nayirolamaz
beyler durum kritik acil yardim bekliyorumAffet
Bul
dincobey yazdı:faruk abi filtren hayırlı olsun güzel ve kullanışlı bir filtre. balıklar güzel ama az olmuş bir daha kisefer rasgele Smile
tesekkurler dincobey,evet baliklar azSnifsinffakat filtre dedigin gibi is yapacaga benziyor...sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Faruk kaptan av kısır geçtiğinde de denizin tadını çıkarmana bayılıyorum ama küçük teknede boynun tutulacak bir ''kamaralı'' şart oldu sana; daha güzel uyku çekersin..Smile
Bul
Lakerda yazdı:Faruk kaptan av kısır geçtiğinde de denizin tadını çıkarmana bayılıyorum ama küçük teknede boynun tutulacak bir ''kamaralı'' şart oldu sana; daha güzel uyku çekersin..Smile
Aynen dedigin gibi Mehmet abi,av az ise hic moralimi bozmam,keyfime bakarim.Seerf
..heeee
gelelim kamarali tekneye,boynum tutulmasin diye dusundugun icin tesekkur ederim,ama ben yatis pozisyonunu degistirsem daha ucuza cikar zannedersemSiyirdim
sizlerede bol avli gunler dilerimSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:abi ne adamsin yaw...ozledik gel artik diyoruz...ucuz politika deyip,kafamizi kiriyorsun...Nayirolamaz
beyler durum kritik acil yardim bekliyorumAffet
Ahmetin fitilini tutuşturmak içinmiSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr`in intikami Albatros-gr 47 5,544 01-10-2009, 23:13
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi