Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dakika dakika organizasyon
LeVrEkCi yazdı:balık beklemiyoruz zaten dostum pantolonlar olsun üzerinizde balık garanti Siyirdim zaten bu havada şort da giyemessiniz Happy
pantolonlar çift çift ayağımdaki olmassa çantadaki yedek pantolon garantiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
he he hade hayırlısı valla baya güldüm bildiğim kadarıyla peynir de lazım Happy
Bul
İzmir'de havanın güzel olacağını tahmin ediyorum. Ben metalorjiye fazla takılmam Kuzeyli rüzgarlara da döndük demekki balık olucak. Yola çıkan tüm arkadaşlara dikkatlı olmalarını ve kazasız belasız bir yolculuğu diliyorum
Bul
[Resim: haritatahminkucukgun1.gif] [Resim: haritatahminkucukgun2.gif]
[Resim: haritatahminkucukgun3.gif] [Resim: haritatahminkucukgun4.gif]
[Resim: haritatahminkucukgun5.gif]

hava toparlıyor süper olacak iki bölgedeki organizasyondada hava iyi görünüyor.
Bul
şimdi mukican ile konuştum Ankara,Çankırı,İstanbul,Eskişehir buluşma yerinde buluşmuş kamp yerine gidiyorlarmış 20 dk sonra kamp yerindeyiz dedi,hava güzelmiş,herkese selam söyledi.
bu arada merada başkaları tarafından yakın zamanda kalkan balığı tutuldu haberide varmış Gulumse
Bul
bende görüştüm telefonla mangala hazırlık vardı hava düne göre daha iyiymiş ama henüz balık yokmuş.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
şimdi arapla konuştum hava güzel ama rüzgarlıymış,daha balık tutan olmamış çok dalga varmış keyifler yerindeymiş,selam söyledi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:şimdi arapla konuştum hava güzel ama rüzgarlıymış,daha balık tutan olmamış çok dalga varmış keyifler yerindeymiş,selam söyledi.
a.s.
her sey gonullerince olsunSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:şimdi arapla konuştum hava güzel ama rüzgarlıymış,daha balık tutan olmamış çok dalga varmış keyifler yerindeymiş,selam söyledi.

A.S Nihat,sabah rüzgar iyiydi demekki yine hızını artırmış olsun muhabbet ortamı yeterAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
fish or die yazdı:bende görüştüm telefonla mangala hazırlık vardı hava düne göre daha iyiymiş ama henüz balık yokmuş.
Balık işin keyifli bahanesidir şimdi vakti keraat derler ya o başlayacak hepsine iyi keyifler ve bol şanslar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi