Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Maslak ava gitmek bir nasip olmadı birdahaki istanbul seferimde kesin gidecem, şu dükkanı bana bir tarif eden olursa tabiii...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Uzun_ahmet yazdı:Maslak ava gitmek bir nasip olmadı birdahaki istanbul seferimde kesin gidecem, şu dükkanı bana bir tarif eden olursa tabiii...
Dükkan çok kolay yerde. yol üstü. ben rastgele buldum.

metrodan atatürk oto sanayi istasyonunda inip kuzey çıkışından çıkında sağa dönüp az yürüdükten sonra soldan atatürk oto sanayi sitesine gidiyorsunuz. sonra dümdüz yolu takip ediyorsunuz. Solda zaten görünecektir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
balıkoltası yazdı:Dükkan çok kolay yerde. yol üstü. ben rastgele buldum. 
metrodan atatürk oto sanayi istasyonunda inip kuzey çıkışından çıkında sağa dönüp az yürüdükten sonra soldan atatürk oto sanayi sitesine gidiyorsunuz. sonra dümdüz yolu takip ediyorsunuz. Solda zaten görünecektir.
Teşekkürler birol inşallah bulurum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 71
Konuları: 6
evet arkadaşlar dün bende maslak avdan biraz alış veriş yaptım sağolsun süleyman abi site üyelerine güzel indirim yaptı baya bi rapala ve kaşık aldık keyfli bir alış veriş oldu herkese tavsiye ederim maslak avı
Dede
şirintepe/istanbul
yaş 43 b rh +
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
iyi fiyatmış kaçırmayın fırsatı