Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dakika dakika organizasyon
tatarda varmıştı konuştuk yatıyo heraldeGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hoş geldiniz dostlar resim ve videolarınızı bekliyoruz .Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ustam61 yazdı:Tüm arkadaşlara öncelikle selam.memlekete ilk dönen ben oldum galiba.
Sakarya da herşey mükemmeldi.Tek eksiğimiz balıktı.sakarya nehri bulanık akıyor sahil boyu suyu bulandırıyordu.rüzgar ve dalga müthişti.200 gr kurşunları 100 metreye atıyosun rüzgar 50 metreye düşürüyor.dalgada alıp yanımıza getiriyordu.
Ama katılan arkadaşlar sayesinde balıktutamasakda en büyük kalkanları tutmuş kadar eğlendik.
Bu arada Ev sahibimiz Murat Kardeşimize hizmetinden dolayı teşekkürü borç bilirim.Sakarya org. Resim ve videoları ilerleyen saatlerde gelecektir.
Hayrettin abi seninle ve yeğeninle tanışmak bir zevkti. Bir kusur ettik ise affola, saygılar. Gulumse
Bul
amcaoğlu hoşgeldin emeğine saglık valla iyiki varsın SeerfAlkisAlkis
Bul
Vaybe herkez eve varmış sevindim. Ama ben ancak vardım. Ve ancak siteyi ziyaret edebiliyorum. Saygılar, hayırlı akşamlar. Siyirdim
Bul
evet ama herkes yorgunluktan heralde uyuya kalmıştır ancak.sende dinlen bence amcaoğlu.sanıyorum iki organizasyonda en çok yorulan sen olmuşsundur.
Alkisiyi geceler.
Bul
murkican yazdı:Vaybe herkez eve varmış sevindim. Ama ben ancak vardım. Ve ancak siteyi ziyaret edebiliyorum. Saygılar, hayırlı akşamlar. Siyirdim
murat kardeş herşey için teşekkürler mükemmel bir buluşma oldu
Bul
Harika Çeşme-Dalyan Organizasyonundan doğruca işe gittim.Eve yeni geldim sayılır.Teknede bayağı uyudum ama yorgunluk hala üzerimde.Dinlenmeye geçmeden önce bize bu güzellikleri yaşatan bizleri bir araya getiren başta Murat (fısh or dıe)Kardeşim olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca yedi yıldır küskün olduğum denizle beni barıştıran Sitemize,site yönticilerimize ve tüm site katılımcılarına ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.Sizlerle olmak çok güzel,iyiki varsınız.GulumseAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER
Herkese S A Ğ L I K L I günler...
Bul
kazasız belasız herkes evine ulaştıya ,gerisi mühim değil.Tekrar murat abiye emeği için teşekkür ederim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi