Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imaret'teydim...
Hakancım biz bu gidişle Farukla birlikte tavuk çiftliği kuracağız gibi.Bobo
Sana afiyetler olsun.Balıklarda paylaşımda çok güzel.RoseEline emeğine sağlık.Alkis
Farukcum yine dişine bir şeyler dokunduruyor.Bizde tık yok.Tavukçularla akraba olduk...SnifsinfSiyirdimHehe
Bul
Hakan hocam yinede boş dönmemişsiniz ya, bereketli olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
mariner8 yazdı:Hakan arkadaş tebrikler Alkis en sonunda işlerden müsade bulup balığa çıkabilmişsin iyi boy mırmırda çıkmış Alkis acı azmak önündemi avlandınız ? Ahmet ve Muhammeri çıkartamadım Snifsinf neyse hepinize tebrikler Alkis Çadır işi bittimi ? kahve içmeye gelecem de onun için soruyorum Happy

Albatros-gr yazdı:Hakan mirmirlarin boylari guzel,mera neresi?
bu gun sirtide bende hava aldimSiyirdim
cadirinda iyi gunlerde otur,

mera: acı azmak.
çadır işi daha bitmedi ama, kahve ikram edecek kadar da hazırlığım var. beklerim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
orhanekmekci yazdı:Hakan hocam balıklar gayet iyiymiş,daha bollarına büyüklerine inşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf

inşallah orhan abi. size de rastgele.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
yalova tatar yazdı:hakan yinede balık almışsın tebrikler .çadırıda onarmışsınız bak misafirlerin gelcekmiş heheheAlkisBobo

araphüso26 yazdı:hakanım helal olsun hem mırmır, bolca gırgır güzel gün olmuş sakın faruk abime benzeme çok tavuk yersin vallaAlkisSiyirdim

teşekkürler... buyurun siz de kahveye...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Alkis bereketli olsun hakan hocam yemliden güzel balık almışsınız
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bereketli olsun Hocam..Alkis
Bul
araphüso26 yazdı:hakanım helal olsun hem mırmır, bolca gırgır güzel gün olmuş sakın faruk abime benzeme çok tavuk yersin vallaAlkisSiyirdim
gordum abi,ne yazdigini
iyi-iyide sende benim gibi tavukcusunHappy
Bul
fish or die yazdı:Alkis bereketli olsun hakan hocam yemliden güzel balık almışsınız

Lakerda yazdı:Bereketli olsun Hocam..Alkis

teşekkür ederim, uzun zaman olmuştu balığa gitmeyeli... nafakamızı çıkardık işte. hepimize rastgele...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
naxos 5 yazdı:şu balıksız av raporlarını faruk abi güzel fotolarla dolduruyor. bende o kabiliyet yok. güzel foto çekemiyorum. dolayısıyla o sayfa bana
göre değilSiyirdim. hepimize bol balıklı günler diliyorum. sizler de bir an önce o sayfadan aboneliğinizi silin. rastgele
Faruk abi burada övülmüşmü yerilmiş mi yaw Happyayrıca hasılat güzelmiş Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İmaret meramın bereketi mariner8 41 5,662 26-08-2009, 08:18
Son Yorum: yycolak
  cuma imaret av raporu naxos 5 19 3,261 20-10-2008, 10:56
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi