Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saldırganlar Tepside
Orhan abi tebrikler, bereketli olsun.AlkisKalamarlar birikiyor maşallah, doyacağız anlaşılanSiyirdim3. fotodakilerin cinsi tam olarak ne? İskorpiti kaç metrede aldın? Devamı olurdu aslında. Sürü oluyorlar genelde. Afiyet olsun, rasgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhan abim tebriklerAlkisSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
abi benim gibi deniz balığına fransız kalana o kalamarlar iskorpitler öcü gibi geliyor, ama eline sağlık sana afiyet olsunAlkis
Bul
bereketli olsun orhan abi valla çeşit bolmuş mığrı mürende var galiba karagöz mercan maşallah hepsi var,abim mığrıları nasıl pişiriyorsun tava mangal hangisi daha güzel olur ben bir kere mangalda denedim pek bişey anlamadım rastgele afiyet olsun.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Arslanlar gibi yine görev yerine getirilmiş.Afiyet olsun.Çeşitte güzel ellerine sağlık Orhan Abicim.
Bul
orhan abi bol çeşit yapmışsın maşallahın var afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
abi güzel av olmuş tebrik ederim mığrı mürende var eti lezzetsiz oluyor ama olsun öbürküler ise kedi balığı köpekbalığı ailesinden denizlerde sığ kesimden çok derinlere kadar inip yaşayabilen bir tür fazla göç etmez boyu 1.5 m kadar olabilir eti lezzetli olup yenilebilir ama orhan abi sana tavsiyem yeme neden diceksin çünkü o balığı ilk tuttuğunda daha canlıyken kuyruk sapını kesip kanını akıtmalısın knında dolayısı ile etinde amonyak benzeri azotlu bi bileşik var sonradan kessende kanı tam akmaz ayrıca yaşarken kesince kasıldığından dolayı kanı dışarı kolay akar böyle tüm vücudunda kan durağan olduğundan sirke falan işe yaramaz yeme derim saygılar
Bul
Orhan abi tebrikler..sanırım şişte yapıyorsun o balıkları. bu arada 0,60 misina kullanmanın nedeni ne abi?
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bereketli olsun orhan abi çeşitlenmeler başlamış afiyet olsun rastgele.
Bul
Maşallah Orhan Abi rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,501 12-11-2008, 02:41
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi