Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şeytanın bacağını kırdım (çupra)
ohhh masallah balıkllar guzel mera guzel sahane ınsallah devamıda gelır rastgeleyın
Bul
blue_zaire yazdı:vay fıkret abım ayran ıctık ayrımı dustuk Siyirdim,
balıkların masallahı var afıyet olsun Alkis

vay kardeşim nerelerdesin duydum hastaymışın geçmiş olsun
fevzi bizim gittiğimiz saatte sen işe gidiyorsun arzu edersen giderken alo diyelim.Smile
Bul
orhanekmekci yazdı:Fiko,merayı buldunuz daha büyüklerine bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
eyvallah orhan abi mere hersene bu aylarda bereketli oluyor rast gele.
eray_77 yazdı:afiyet olsunAffetSiyirdim

teşekkür ederim eray rast gele.
Bul
harun77 yazdı:ohhh masallah balıkllar guzel mera guzel sahane ınsallah devamıda gelır rastgeleyın

teşekkür ederim harun inşallah sizlerede denk gelir rast gele.Gulumse
Bul
Maşallah güzel balıklar bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
Abi Tebrikler Alkis Şeytanın bacağını kırdık yazmışın , en alt fotodaki balığın perspektifi öyle güzel olmuş ki , yok yahu Abim şeytanın belini kırmış dedim Happy Afiyet şeker olsun güzel Abim Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi Tebrikler Alkis Şeytanın bacağını kırdık yazmışın , en alt fotodaki balığın perspektifi öyle güzel olmuş ki , yok yahu Abim şeytanın belini kırmış dedim Happy Afiyet şeker olsun güzel Abim Seerf
Nedim,şeytanın diğer bacağınıda sana bırakmışlarHehe projeler bittiğine göre bol balıklı fotolarını bekliyoruzAlkissana bol şanslar,rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
thunderbolt yazdı:Abi Tebrikler Alkis Şeytanın bacağını kırdık yazmışın , en alt fotodaki balığın perspektifi öyle güzel olmuş ki , yok yahu Abim şeytanın belini kırmış dedim Happy Afiyet şeker olsun güzel Abim Seerf

OOOO nedim bırak yüzünü gören cennetlik, mesajını gören cennetlik vallahi nerelerdesin bitirdinmi projeleri. Hadi raporlara başla artık..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sağolasın nedim birgünde belini kırarız.Siyirdim
Bul
Hadi hayırlısı Fikret abi.Güzel çupra.Kafadan da çekmişsin fotoları.Körfez'e çupra girdi artık.Bucalı(Barış) da güzel almıştı haftasonu.Şeytanın bacağı kırıldı ya artık heryerini kırarsınızSiyirdimAfiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucali bariş/ bucali fikret /çupra avi bucalıfikret 25 4,003 02-04-2015, 10:41
Son Yorum: bucalıfikret
  bucalılar çupra peşinde... yycolak 10 1,936 14-03-2015, 14:35
Son Yorum: bucalıfikret
  12 Nisan menekop ve çupra avı bucalı 35 5,271 19-04-2013, 14:05
Son Yorum: bucalı
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 14,685 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  çupra ayarında lidakiler bucalıfikret 53 7,091 27-08-2011, 11:46
Son Yorum: yycolak
  Çupra başladı. bucalı 64 8,455 15-06-2011, 13:16
Son Yorum: bucalı
  şeytanın bacağı yycolak 10 2,273 04-06-2009, 09:03