Yorumları: 29
Konuları: 1
Arkadaşlar buranın amacı dostluk ve beraberlik içinde bildiklerimizi öğretmek bilmediklerimizi öğrenmektir. Eğer bilmeden yaptığımız birşeyler varsa hepberaber öğrenip bu hataları tekrarlamamak şahsen bende Eşkina avcılığının yasak olduğunu bilmiyordum sirkülere baktım ama detaylı incelememiştim sadece amatör balıkcılık belgesi dikkatimi çekmişti.
Lütfen bundan sonra eğer varsa hatamız tatlı dille anlatalım. @ruludag arkadaşıma da hak veriyorum bu konuda yaşadıkları onu biraz bu konuda çok hassas yapmış.
Sevgiyle kalın
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
arkadaşlar denizden pek anlamam ama ilk defa bir balık türünün denizde yasaklandığını duyuyorum sürekli olarak şaşırdım inanın dere yada göl olsa normal karşılarımda deniz olunca

eh ne deyim sizlerin sayesinde bişeyler öğreniyoruz sağolun ya :0518:
Yorumları: 2
[b]selam bu forumu tesadüfen buldum ve cok iyi oldu.arkadaslar bende eskina avının yasak oldugunu bilmiodum.yıllardır buldugumuz bi maden var ve eylül-kasim ayları arasi ne kiloluk eskinalar cektik.her av gecesi en az 20-25 eskinayida ufak diye salioduk.bu seneyi iple cekiyodum ama bu ögrendigim haber hevesimi kursagimda birakti.cocuklugumdan beri balık tutarim ve en son eskinaya asik oldum.ya hicmi tutamıycaz bu baligi simdi?
[/b]
Yorumları: 7
Konuları: 0
egerki yeni yayınlanacak sirkuleride eşkina avı serbest bırakılırsa tutabilirsin buda 1 eylulde belli olur sanırım cunki 36/2 sirkuleri 31 agustosa kadar gecerli avının serbest bırakılmasını bende isterim ama malesef yasak
Yorumları: 2
bizler burada yasak oldunu bilmiyorum ama yasaklara uymamız gerekir uymasak ileride eşkinayı rüyamızda görürüz arkadaşlar bu sene sezonu acmadık
Yorumları: 3
ne yazıkki sirküleri bilen,bilsede uygulayan yok her gece rahat 10 balık alınıyor bizim sahilde(Karamürsel/Kocaeli).uyarmayada korkuyorum açıkçası.sadece tanıdıklarımı uyarıyorum.onlarda ufakları salıyor;büyükleri ise avlamaya devam ediyor...
Yorumları: 1
merhaba arkadaşlar bende formu tesadüfen buldum bende balık tutmayı çok severim eşkinayı tutmanın ysak olduğunu yazmışsınız yasağın kalkıp kalkmadığını nereden takip ediyorsunuz bilen arkadaşlar yazarsa seviniriz bizde takip ederiz
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Heryıl Eylül ayında sirküler çıkar resmi gazetede oradan takip edebilirsiniz veya bizler her yıl burada yayınlarız
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=138
Yorumları: 4
slm arkadaşlar burayı google de eşkina ile ilgili bilgi ararken tesadüfen buldum. Çünkü dün akşam kiloluk bi eşkinayı tesadüfen tuttum :0507: avlamanın yasak olduğunu biliyorum ancak hayvan yemi öyle bi yutmuş ki iğneyi çıkarırken zedeledim ve salmamın hiç bir anlamı kalmadı... gerçi açık konuşayım salmazdımda... burayı çok sevdim umarım tekrar görüşürüz... saygılar:0507:
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
eeeeee,arkadaşlar;yeni sirkülerle (37/2) eşkina avındaki yasak kalktı. Bizim buradada eşkina evında yem olarak teke kullanılıyor.Ben bu güne kadar yasak diye çıkmadım ama artık çıkmayı düşünüyorum.
Ben bu yaz takım hazırlarken,eşkina içinde "crown brand 17104" no 3 iğne ile üç köstekli olta hazırlamıştım.Acaba iş yaparmı? sizler eşkinaya nasıl olta ve ne tür kaç no iğne kullanıyorsunuz.