26-06-2009, 20:53
Sayın balıkçım avın bereketli,ilk levreğin hayırlı olsun.Artık aşıyı aldın daha nice levrek raporları gelir senden..

Ordudan barbun ve levrek avı
|
26-06-2009, 20:53
Sayın balıkçım avın bereketli,ilk levreğin hayırlı olsun.Artık aşıyı aldın daha nice levrek raporları gelir senden..
![]()
26-06-2009, 21:46
Paylaşım için teşekkürler Mehmet Ali abi.
Levrek çok güzel görünüyor, tebrikler, afiyet olsun ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
26-06-2009, 21:49
maşallah mehmet ali abim güzel balıkçılık yapmışsınız levrekte tutmuşsun daha ne olsun resimler paylaşım çok güzel elinize emeğinize sağlık saygılar sayın abim.
![]() ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
27-06-2009, 01:25
Abi, güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim
![]() ![]() Kırmızı solucan derken bizim bildiğimiz toprak solucanından bahsediyorsun anladığım kadarı ile. Barbunuda ondan daha iyi bir yemle tutamazsın. Bu arada levrek için attığın boru kurduylada bir gün eşek barbunu alırsan şaşırma. Daha güzel avlar yapmanı dilerim. Bu arada yengeç için çok erken, ekim ayından sonra iş yapar ve aklında bulunsun jumbosundan canlı karides eline geçerse levreğe onu at. Abi oralarda geceleri av daha verimli olur aynı sistemleri gece dene derim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
27-06-2009, 09:03
mehmet ali abi ayakta alkışlıyorum seni
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
27-06-2009, 09:05
MaVrUşGiL yazdı:Abi, güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederimbu solucanlar izmirden geliyor ancak galata köprüsünde bardaklarda satıyorlar aşağı yukarı aynısı diyebilirim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
27-06-2009, 09:13
(Son Düzenleme: 27-06-2009, 09:16, Düzenleyen: fotokopici.)
sayın balıkçım valla buravo yoksa sana bir papaz ayarlıyordum valla.eline koluna sağlık .sen tuttun dimi demeden de duramıyacağım sayın balıkçım.orduda deniz varmış inandım valla.
27-06-2009, 12:53
hayırlı olsun ağbi güzel balıklar levrekte harika daha bol avlar dilerim...selamlar....
![]() ![]() ![]()
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
27-06-2009, 17:24
Levrek süper...
![]() Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|