Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmaretten bir çeşit daha
Cumartesi 27/06/2009 saat 19,30 da sirti yaparak avlanacağım meraya gittim , malesef sirtiye hiç birşey vurmadı Snifsinf Merama demirledim , ilk karagöz saat 21,00da tutuldu , o andan sonra çok keyifli balıkçılık yaptım , hem balık çıkıyordu hem hava güzel hemde az da olsa mehtap vardı , süpriz olarak bir tane de mürekkep balığı ( subye ) oltama takıldı Bobo saat 24,00 de kadar avlandım , zaten yemim bitmişti evin yolunu tuttum
İğneler No 4 ve 5 beyaz çapraz
Yem taze 100 tane mamun
Herkeze iyi balıkçılıklar 76
Not: Sonuncu foto Cuma akşamı buzlu mamun ile yaptığım balıkçılktan ,kusura bakmayın ayrı rapor yazamadım bu günlerde işlerim biraz yoğun , teşekkürler 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Masallah-masallah aretlik senin merayi Allah nazardan saklasin..tabii orada avlanan Ahmet`ideAlkis

guzel balik almissin..iki gunde de..bende diyorum nereye kayboldu bizim Ahmet diyeSiyirdim
afiyet olsunSeerf
Bul
Ahmet abi, bereketli olsun güzel balık almış ve güzel bir gün geçirmişsin AlkisSeerf Balıklar baya iyi görünüyor tebrikler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ahmet abi bende yattı dedim senin için sen bu güzel raporu hazırlıyormuşsun..balıkların arasında eşkinada var herhalde afiyet olsun abicmAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ahmet abi bende yattı dedim senin için sen bu güzel raporu hazırlıyormuşsun..balıkların arasında eşkinada var herhalde afiyet olsun abicmAlkis
Teşekkürler Hüseyin , daha UYUMADIM Hi ama birazdan yatacam , rastgele 76
Bul
Albatros-gr yazdı:Masallah-masallah aretlik senin merayi Allah nazardan saklasin..tabii orada avlanan Ahmet`ideAlkis

guzel balik almissin..iki gunde de..bende diyorum nereye kayboldu bizim Ahmet diyeSiyirdim
afiyet olsunSeerf
Teşekkürler aretlik , evet bu günlerde balık oynamaya başladı ,rastgele 76
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, bereketli olsun güzel balık almış ve güzel bir gün geçirmişsin AlkisSeerf Balıklar baya iyi görünüyor tebrikler.
Teşekkürler Serkan , sanada rastgele 76
Bul
Maşallahın var Ahmet,hafta sonunu boş geçirmemişsinAlkisbalıklarda irilermiş.Supyeyle yemliğide çıkarmışsınBobobereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallahın var Ahmet,hafta sonunu boş geçirmemişsinAlkisbalıklarda irilermiş.Supyeyle yemliğide çıkarmışsınBobobereketli afiyet olsunSeerf
Teşekkürler Kaptanım , supyeyi kısmetse yarın öğlende tava yapıp yiyeceğim , rastgele76
Bul
bereketli olsun ahmet abi güzel çeşit yapmışsın devamını dilerim afiyet olsun rastgele.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkürler Kaptanım , supyeyi kısmetse yarın öğlende tava yapıp yiyeceğim , rastgele76
Afiyet olsunSeerfsupyenin bacaklarını karagözde yem olarak kullanmışmıydınGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir turnuva Bir kupa daha :) NomadSoul 23 2,730 27-06-2015, 10:57
Son Yorum: NomadSoul
  Paragat bu hafta daha iyi Albatros-gr 43 7,117 08-08-2011, 19:56
Son Yorum: yycolak
  bir kez daha taşlık... naxos 5 33 4,969 21-03-2010, 00:31
Son Yorum: deniz aşığı
  İmaretten sonbahar çeşidi mariner8 31 4,408 29-10-2009, 00:08
Son Yorum: mariner8