Pazar (25-10-2009) sabahı saat 9,30 gibi İmaret limanındaydım , o anda Faruk (Albatros gr) arkadaşta geldi , Neytim sirti yaparak mercan merasına gitmekti ,fakat poyraz rüzgarı artırınca tabi vazgeçtim, Aşağı yukarı bir saat kadar sirti yaptım , silikon raglou - sahte balıcıklar 8cm ve 9,5cm denedim ,hem dipte hemde yukarıda ,yok yok yok -- bizim lüferlerden haber yok, Sonra acı azmak denilen bölgeye olta balıkçılığına gittim , Serkan , Hakan ,Faruk yani bizim Greek Team hepimiz aynı bölgede avlandık
Yem kutusunu açtığımda birde ne göreyim dünkü aldığım mamunların hepsi ölmüşler ve sararmışlar hemde ne güzel mamun kutusunu gazete ile sarmıştım, neyse yine zar zor idare ettim , Öğlende mamunlar bitince yine sirti yaparak limana döndüm ,tabi sirtide yine tık yoktu
Tuttuğum balıklar ispari, liğdaki,mırmır,bir tanede minakop seneler var minakoplar görünmezdi herhelde bu iyiğe işaret
ha sahi bir sürü de trakonya tutuldu yutmuşsa hemen iğneyi köstekten kesip salıyordum neme lazım o dalgalı havada sokarmı o zehirini
Yem ölü ve salık mamun
İğneler No 4 ve 5 siyah düz
Herkeze bundan daha iyi avlar dilerim
Yem kutusunu açtığımda birde ne göreyim dünkü aldığım mamunların hepsi ölmüşler ve sararmışlar hemde ne güzel mamun kutusunu gazete ile sarmıştım, neyse yine zar zor idare ettim , Öğlende mamunlar bitince yine sirti yaparak limana döndüm ,tabi sirtide yine tık yoktu
Tuttuğum balıklar ispari, liğdaki,mırmır,bir tanede minakop seneler var minakoplar görünmezdi herhelde bu iyiğe işaret

Yem ölü ve salık mamun
İğneler No 4 ve 5 siyah düz
Herkeze bundan daha iyi avlar dilerim