Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam
Valla enteresan bir fikir Siyirdim Peki sokakta gezerken en çok nerelere konmaya çalışıyor bu "ev sinekleri" ? Wink Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Burhan'cım aramıza hoşgeldin Alkis Keyifli katılım ve paylaşımlar dilerim Gulumse Akşam dönüp de konuya tekrar baktıysan herhalde bambaşka bir konuda olduğunu sanacaksın Happy Evet bu senin konun Hehe
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Nereden nereye.
Her zaman muhabbet için bir sebep var.
Süpersiniz.AlkisAlkisAlkis
Bul
Arkadaşlar herkese tekrardan hoş bulduk çok teşekkür ederim. duruun dünün av raporunu yazıcam Big Grin
Bul
SinekOltasi yazdı:Arkadaşlar herkese tekrardan hoş bulduk çok teşekkür ederim. duruun dünün av raporunu yazıcam Big Grin

Burhan,9.10da durdum hala rapor bekliyorumSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Burhan,9.10da durdum hala rapor bekliyorumSiyirdim

yazdım yazdım Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selam arkadaşlar ben geldim ALTAYLI 32 5,395 16-04-2009, 09:11
Son Yorum: dincobey
  marmaris ten selam bucalıfikret 16 3,084 05-07-2008, 00:47
Son Yorum: araphüso26