Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezayi kabul etmiyorum
mariner8 yazdı:Aretlik keyfini yapmışsın tebrikler Alkiseşek istavritlerine bence en iyisi silikon sahteler , tavalık yine çıkmış afiyetler Seerf
tesekkurler aretlik..
rapala kutumda silikonda var,fakat bilyorsun ben silikon ile avlanmayi pek sevmiyorum,nedense..
meteor yazdı:bereketli olsun Faruk abi, bu sahtelerin iş yapacağına bende inanıyorum, umarım size ceza çıkmaz Smile fakat ilgimi çeken sizin kokal'lerin ( eşek istavriti) çok miktarda rapalaya gelmesi. bizim avlandığımız meralarda ancak gece ve canlı yeme geliyor bu eşekler.
tesekkurler Orhan...
evet burada rapalaya acaip atliyorlar..sizdede atlamasi lazim...biz bunlari tespit etmek icin martilari takip ediyoruz..martilar suyun uzerine cikan gumuslere daliyorlar...tabii gumusleri suyun yuzeyine cikaran asagida onlara dalan baliklar..
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler aretlik..
rapala kutumda silikonda var,fakat bilyorsun ben silikon ile avlanmayi pek sevmiyorum,nedense..

tesekkurler Orhan...
evet burada rapalaya acaip atliyorlar..sizdede atlamasi lazim...biz bunlari tespit etmek icin martilari takip ediyoruz..martilar suyun uzerine cikan gumuslere daliyorlar...tabii gumusleri suyun yuzeyine cikaran asagida onlara dalan baliklar..

Sarayburnunda sonbaharda 5.5 cmlik silikon raglou lara atlıyor eşek istavritleri.
Bul
orhan ufak rogloular gerçekten büyük eşşek istavriti alıyor ufakları ama büyükleri zor alıyor.
Bul
balıkoltası yazdı:Sarayburnunda sonbaharda 5.5 cmlik silikon raglou lara atlıyor eşek istavritleri.
burada da Ahmet`in dedigi gibi silikona geliyor istavritler..fakat az evvel Ahmete yazdigim cevabi tekrarliyacagim..ne demekse ben pek silikon ile avlanmayi sevmiyorum..gerci rapala kutumda birkac cesidi var ama oylesine duruyorlar orada
Bul
Albatros-gr yazdı:abi 12 metrede dolastigim icin bir tane 0 no, 1 tanede 2 no agirlik koydum...fakat nerelerde gezdigi icin bir sey diyemem..
sinekleri oldurdugumu bu gun yazmadim ki ,nereden haberin oldu...bu gun poyrazda oldugundan teknede 10 kadar sinek oldurdumSiyirdim..Bobo

tesekkurler

Yazmana gerek yok,altıncı fotada istavritin yanında iki seksen uzanıyorlarSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yazmana gerek yok,altıncı fotada istavritin yanında iki seksen uzanıyorlarSiyirdim
HappyHappyHappy
abi cok yasa emi..vallahi dikkat etmedim..simdi baktimda gordum
cok sinek oldurdum-cok..poyrazdan dolayi hepsi tekneye yerlesmis
halen guluyorum..bende diyorum..nereden duydu Orhan abi..bu gunku sinek savasini diye..kimseye bahsetmedim kiSiyirdim
Bul
Faruk abi bereketli olsun, gene güzel bir av günü geçirmişsin.
Fotoğraftaki dalan sahte balığın marka model renk kodu gibi teknik detayları nedir?Kaç m dibe iniyor?Çekiş hızın nedir?
Afiyetler, rastgele....AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi bereketli olsun, gene güzel bir av günü geçirmişsin.
Fotoğraftaki dalan sahte balığın marka model renk kodu gibi teknik detayları nedir?Kaç m dibe iniyor?Çekiş hızın nedir?

Yoklamadaki cevabını yeni gördümSnifsinf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tebrikler abi. afiyet bal şeker olur inşallah darısı başımızaAlkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi bereketli olsun, gene güzel bir av günü geçirmişsin.
Bahadir,bu gun her zamanki gibi 3,5 mil hiz ile sirti yapiyordum..simdi 8 metrede iken o sargos yavrusunu sirttan yakaladi(demek dipte)..12 metrede iken hic dip baligi tutmadi..unuttum,sirtinin uzerinde,bir tane 0 no,bir tane 2 no kursun vardi...
diger detaylarina gelince,huy iste yine alirken daha kutusunu attim
tesekkurler ,sizlerede rastgele
Krizoberill yazdı:tebrikler abi. afiyet bal şeker olur inşallah darısı başımızaAlkis
tesekkurler Ahmet sizlerede rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi