Yorumları: 25,969
Konuları: 290
mariner8 yazdı:Aretlik keyfini yapmışsın tebrikler
eşek istavritlerine bence en iyisi silikon sahteler , tavalık yine çıkmış afiyetler 
tesekkurler aretlik..
rapala kutumda silikonda var,fakat bilyorsun ben silikon ile avlanmayi pek sevmiyorum,nedense..
meteor yazdı:bereketli olsun Faruk abi, bu sahtelerin iş yapacağına bende inanıyorum, umarım size ceza çıkmaz
fakat ilgimi çeken sizin kokal'lerin ( eşek istavriti) çok miktarda rapalaya gelmesi. bizim avlandığımız meralarda ancak gece ve canlı yeme geliyor bu eşekler.
tesekkurler Orhan...
evet burada rapalaya acaip atliyorlar..sizdede atlamasi lazim...biz bunlari tespit etmek icin martilari takip ediyoruz..martilar suyun uzerine cikan gumuslere daliyorlar...tabii gumusleri suyun yuzeyine cikaran asagida onlara dalan baliklar..
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Albatros-gr yazdı:tesekkurler aretlik..
rapala kutumda silikonda var,fakat bilyorsun ben silikon ile avlanmayi pek sevmiyorum,nedense..
tesekkurler Orhan...
evet burada rapalaya acaip atliyorlar..sizdede atlamasi lazim...biz bunlari tespit etmek icin martilari takip ediyoruz..martilar suyun uzerine cikan gumuslere daliyorlar...tabii gumusleri suyun yuzeyine cikaran asagida onlara dalan baliklar..
Sarayburnunda sonbaharda 5.5 cmlik silikon raglou lara atlıyor eşek istavritleri.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
orhan ufak rogloular gerçekten büyük eşşek istavriti alıyor ufakları ama büyükleri zor alıyor.
balıkoltası yazdı:Sarayburnunda sonbaharda 5.5 cmlik silikon raglou lara atlıyor eşek istavritleri.
burada da Ahmet`in dedigi gibi silikona geliyor istavritler..fakat az evvel Ahmete yazdigim cevabi tekrarliyacagim..ne demekse ben pek silikon ile avlanmayi sevmiyorum..gerci rapala kutumda birkac cesidi var ama oylesine duruyorlar orada
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Faruk abi bereketli olsun, gene güzel bir av günü geçirmişsin.
Fotoğraftaki dalan sahte balığın marka model renk kodu gibi teknik detayları nedir?Kaç m dibe iniyor?Çekiş hızın nedir?
Afiyetler, rastgele....

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 795
Konuları: 8
tebrikler abi. afiyet bal şeker olur inşallah darısı başımıza
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
kasap100 yazdı:Faruk abi bereketli olsun, gene güzel bir av günü geçirmişsin.
Fotoğraftaki dalan sahte balığın marka model renk kodu gibi teknik detayları nedir?Kaç m dibe iniyor?Çekiş hızın nedir?
Afiyetler, rastgele....

Bahadir,bu gun her zamanki gibi 3,5 mil hiz ile sirti yapiyordum..simdi 8 metrede iken o sargos yavrusunu sirttan yakaladi(demek dipte)..12 metrede iken hic dip baligi tutmadi..unuttum,sirtinin uzerinde,bir tane 0 no,bir tane 2 no kursun vardi...
diger detaylarina gelince,huy iste yine alirken daha kutusunu attim
tesekkurler ,sizlerede rastgele
Krizoberill yazdı:tebrikler abi. afiyet bal şeker olur inşallah darısı başımıza
tesekkurler Ahmet sizlerede rastgele