Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hacker ler Duman Avcılarını Avladı
ya harbiden işimiz zor vay halimize adamlar iyi msj yollamiş.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
İlginç ve bir o kadarda komik konu için teşekkürler.

Şahsen sigara içicisinden öte sigara yiyicisi olan biri olarak, bu yasaklamalara pek kötü yaklaşmıyor belli bir orandada destekliyorum...

Nedenmi?

Bu alışveriş merkezlerinde yasaklandığindan bu yana alışveriş sonrası kahve sigara keyfini yapamadığım ve max. 1 saat den fazla içeride kalamıyordum ve hali ile gitmeyi bıraktım. Tabi bu durumda kredi kartlarıma olumlu yansıyarak ciddi anlamda kara geçtim Smile.

İşin espirisi bir yana, her ne kadar komik bir olay olsa bile hackleme olayını desteklediğimi söyleyemem.
Çünki, bir gün hayvan severler veya vejeteryanlar tarafından bizde bu duruma düşürülürsek nasıl hissederdik sizce??
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
mudanya yazdı:içenler içmiyenlere saygı gösterecek. Ancak içmiyenlerde içenlere saygı gösterdiği takdirde.
aynen doğrudur faruk abi herkes birbirinin hakkına saygı göstermeli.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Bizlerdede temmuz ayin basinda yasak basladi...fakat su an herkezler disarida oldugu icin yasak hissedilmiyor....bende Serkan ile ayni fikirdeyim....demokrasi var abi ya...icmeyene saygi,fakat icenede saygi..degilmi ?
soguklar basladiginda arkadaslarla soyle bir muhabbete gideceksin,neymis efendim,sigara icmeye masadan kalkacaksin,disari cikacaksin...gitmem abi o masaya
Bul
Abiler sigara içmek komle yasak değilse bu sonuçta bir haktır, içenler içinde yerler olması lazımdır, 100 kişinin gittiği bir kahve hanede belki 5 kişi sigara içmiyordur(Türkiye için ) heryerde yasaklansın canı gönülden desteklerim ama üretim serbest satış serbest (hükümetin hamuduyla vergi alması serbest iken ) popülizm adına (güya AB uyum yasaları çerçevesi) bu tür yasaklar pek inandırıcı gelmiyor..
ben oltamı suya salıp mantarı seyrederken demlikten çayımı doldurup yanına sigara yakmayı seviyorum,bunuda bir kahve hanede arkadaşımla paylaşırken neden çayımın yanında sigara yakamıyorum ..[Resim: ka16.gif] bu yasaktan nefret ediyorum...[Resim: ka16.gif]
Bul
EE olacağına bakın sigara içenler-içmeyenler için yeni bir sektör doğuyor Ekonominin çarkına bir dişlli daha eklendi tedbir önlemlerinin yeni iş sahaları yaratacağı kesin
Bul
H.A.R.U.N yazdı:EE olacağına bakın sigara içenler-içmeyenler için yeni bir sektör doğuyor Ekonominin çarkına bir dişlli daha eklendi tedbir önlemlerinin yeni iş sahaları yaratacağı kesin
yakında kahvehanelerde hafta tatili ruhsatnamesi gibi sigara içme ruhsatnamesi görürsek hiç şaşmam , memlekette unakıtanlar bitmez Happy
Bul
sigara insan sağlığına ciddi zararlar verir vergilerle devlete kazandırdığı gibi sağlık sektöründe düşünürsek tedavisi külfetli hastalıklara yol açar.bencede heryerde yasaklanması yanlış.. kahvehane sahibi kapıya yazı asar sigara içilir diye içmeyen istemiyorsa girmez girerse dumana katlanır yada içilmez der içen oraya girdiğinde bu mereti içmez...ben tek bir şey diyorum sıkıyorsa satmasınlar..Hadiordan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Teşekkürler...HappyHappyHappy

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
arkadaşlar sağlığa zararlı olan bir maddenin savunmasını yapıyorsunuz,eğer kahvehaneleri sigara içilecek yer veya sigara içenlerin yeri olarak görüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz kahvelerde emekli yaşlı insanlar veya işsiz kalmış mecburen kahveye gitmiş gençlerde bulunmaktadır yani adam sigara dumanında sigara içmediği halde neden zehirlensinki.
kesinlikle çok çok iyi oldu ben alışveriş merkezlerinde saatlerce oturup yer işgal eden tiryakiler görüyorum hele ramazanda insanlar oruç açacam diye yer arıyor adamlar orucu açmış sigarayla keyif yapıyor hem yer işgal ediyor hemde çoluk çocuk herkesi zehirliyor.
valla günümüz dünyası bunları aşmış biz neden aşmayalım beni AB mabe ilgileindirmiyor beni kendi mantığım ilgilendiriyor olması gereken yapılmış uygulanıyor çok da iyi yapılıyor kusura bakmayın.
şimdi sıradaki yapılacak şeyide söyliyeyim alışveriş merkezleri gibi yerlerde sigara (gaz)odaları için ruhsat verilecek belediyeler para kazanacak (yani tabiki rant vardır ve o rantı sigara içenler sigara içerek bir nevi destekliyorlar)sonra sigara içmek isteyen hayatını hiçe sayarak o odaya girecek küllüklerin bile temizlenmediği pis ortamda sigarasını içecek olacağı budur.
evinde sigara içme neden çocuğum zehirlenmesin evim kokmasın,
arabanda sigara içme neden arabamın içi pislenmesin çocuğum zehirlenmesin eee o zaman kapalı hiçbiryerde içme kardeşim.
sigaranın savunulacak tek bir yanı yok kim ne derse desin sonuna kadar destekliyorum helal olsun kanunu çıkarana aklına emeğine ugraşına sağlık.
sigara içene saygı duyarım ben herkese saygı duyarım ama sigarasına değil kendisine duyarım sigara içtiği için sadece ve sadece ona zehirlendiği için arkadaşım olarak veya yakınım olarak üzülürüm.sigara içmesine neden saygı duyacam yaww sen beni içmediğim halde zehirle ben sana saygı duyayım.
kusura bakmayın arkadaşlar sizde içmeyin kurtulun Seerf.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir levrek avladi hayati değişti YaKaMoZ 22 3,225 27-05-2012, 16:11
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi