Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sahtelerime Kavuştum...
Abi Arap Hüso deyince adamlar korkmuştur , kesin sakat bi adam diye SiyirdimBiliyosun İstanbul'da böyle isimler kullanan çok acayip adamlar var Siyirdim Hatta selamını da söyleseydin HappyHappyHappy

Bu arada sahtelerin hayırlı olsun , inşallah bol balıklı avlara neden olurlar Alkis Tatlısuda böyle sahtelerin kullanılabileceği av çeşidi yok mu ? 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ahmet abi sahtelerini güzel avlarda kullanman dileğiyle şimdiden rastgele.
böyle bir araya gelip sohbetin tadınada doyum olmaz hani birolada misafir perverliği için teşekkürler selamlar.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
thunderbolt yazdı:Abi Arap Hüso deyince adamlar korkmuştur , kesin sakat bi adam diye SiyirdimBiliyosun İstanbul'da böyle isimler kullanan çok acayip adamlar var Siyirdim Hatta selamını da söyleseydin HappyHappyHappy

Bu arada sahtelerin hayırlı olsun , inşallah bol balıklı avlara neden olurlar Alkis Tatlısuda böyle sahtelerin kullanılabileceği av çeşidi yok mu ? 76

Evet Nedim...

Aynen dediğin gibi...Hatta garsona söylerken ben bile ürperdim belli etmeden..Happy.....Eeee...Araphüso bu...Eşhedü enlaaa.....

Tatlı suda turna ve levrek türleri saten mahallenin delileri...Boş iğne atsan ona bile saldırırlar..Ben seyrek gidiyorum o balıkları avlamaya...Alabalık desen bunları atarsam herhalde 10 gün dışarı çıkmazlar kovuklarından..Siyirdim

Benim niyetim lüferde denemek..Kısmet...

Selamlar...
Bul
bahriyeli yazdı:ahmet abi sahtelerini güzel avlarda kullanman dileğiyle şimdiden rastgele.
böyle bir araya gelip sohbetin tadınada doyum olmaz hani birolada misafir perverliği için teşekkürler selamlar.Alkis

Sağol İsmail...

Hakikaten tadına doyulmuyor bu buluşmaların..

Selamlar...
Bul
Abi lüfer denen balığı bizden iyi bilirsin Smile Tek iğneli sahteye bırak yakalanmayı , kestiğini bile anlamayabilir o canavar , bizim sahteler değil lüferin midesini denizin dibini boylayabilirler Siyirdim Bence sarıkanat üstü biraz sakat gibi Nayirolamaz Sonuçta tek iğneli ve iğne kuyrukta Wink Tabi nizami lüferler için bunu söylüyorum.Hayvan kuyruğa meraklıysa gelsin kovaya HappyHappyHappy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Abi Arap Hüso deyince adamlar korkmuştur , kesin sakat bi adam diye SiyirdimBiliyosun İstanbul'da böyle isimler kullanan çok acayip adamlar var Siyirdim Hatta selamını da söyleseydin HappyHappyHappy

Nedimcim sen çok yaşa emi.HappyHappyHappy
Bul
thunderbolt yazdı:Abi lüfer denen balığı bizden iyi bilirsin Smile Tek iğneli sahteye bırak yakalanmayı , kestiğini bile anlamayabilir o canavar , bizim sahteler değil lüferin midesini denizin dibini boylayabilirler Siyirdim Bence sarıkanat üstü biraz sakat gibi Nayirolamaz Sonuçta tek iğneli ve iğne kuyrukta Wink Tabi nizami lüferler için bunu söylüyorum.Hayvan kuyruğa meraklıysa gelsin kovaya HappyHappyHappy

Bravo Nedim...

Tüm söylediklerinin doğru olduğunu çok iyi biliyorum.Buna nasıl bir çare buluruz diye düşünüyordum ki sen bu yazıyı yazmışın.

Bence bu konuyu başka bir başlıkta açıp fikir almakta fayda var...

Sevgiler...
Bul
Abi çok beğendiğim ve uyarladığım bir yöntemi konuna yazdım 76
Bul
thunderbolt yazdı:Abi çok beğendiğim ve uyarladığım bir yöntemi konuna yazdım 76

Teşekkürler Nedim...

Konu gittikçe ilginç olmaya başladı...Sayenizde tabii...Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi