26-07-2009, 08:39
orhanekmekci yazdı:basladi zaten cinlamaya...Kulakların çınlasın

Cezayi kabul etmiyorum
|
26-07-2009, 08:39
orhanekmekci yazdı:basladi zaten cinlamaya... ![]() ![]() ![]()
26-07-2009, 10:30
Sende bu ustalık varken cezayı mutlaka başkasına yüklersin Farukçum.
Hiç dert etme. ![]() O sahtelerle en güzel balıkları yine sen kıstıracaksın. ![]()
26-07-2009, 10:32
yycolak yazdı:Sende bu ustalık varken cezayı mutlaka başkasına yüklersin Farukçum.Yalcin daha evvel Nihat yazmisti..suclu sandalyasinda 4 kisiyiz ![]() yalniz ben cezayi kabul etmiyorum ![]()
26-07-2009, 10:39
Albatros-gr yazdı:Yalcin daha evvel Nihat yazmisti..suclu sandalyasinda 4 kisiyiz Israrlı ol Kardeş sen iyi balıkçısın. ![]() Sahte rekorunuda kıracaksın.İnanıyorum ![]()
27-07-2009, 10:24
faruk abi boş yok paragat sahte yemli her türlü avı yapıyorsun maşallahın var
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
27-07-2009, 15:59
fish or die yazdı:faruk abi boş yok paragat sahte yemli her türlü avı yapıyorsun maşallahın varMurat,birde bundan 4-5 sene evvel gorecektin..+ birde zipkinciligim vardi.... neyse... tesekkur ederim,bu yasa gore idare ediyoruz ![]()
27-07-2009, 16:42
Bak sen , ne kadar da yaşlıymışsın meğer
![]() ![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
27-07-2009, 16:53
thunderbolt yazdı:Bak sen , ne kadar da yaşlıymışsın meğeryok yaw..Nedim,karamsar bir kisiligim yok..kesinlikle..sadece zipkincilik artik biraz fazla yorgunluk getiriyor ![]()
27-07-2009, 17:05
Albatros-gr yazdı:yok yaw..Nedim,karamsar bir kisiligim yok..kesinlikle..sadece zipkincilik artik biraz fazla yorgunluk getiriyor Faruk... Kesinlikle kabul etmiyor ve olayı abarttığını düşünüyorum..Benim bizzat gördüğüm insan vücudununu çok güçlü olduğudur..Ne kadar zorlarsan o kadar çalışır.Tabii zorlamazsan da yatmaya alışır..(tabii bir rahatsızlığın yoksa...) Ben 54 yaşında en az 6 saat devamlı dalıyorum.Gerekirse fazla da giderim.Bütün mesele inançla ve isteyerek yapmak... Senin bu yaşlılık sözlerin kendine haksızlık oluyor.Bence bir düşün dediklerimi... Selamlar...
27-07-2009, 17:54
Albatros-gr yazdı:yok yaw..Nedim,karamsar bir kisiligim yok..kesinlikle..sadece zipkincilik artik biraz fazla yorgunluk getiriyorabi sen rahat ava hayata fazla bırakmışsın kendini,yemle at pareketeyi balık dolsun gel eve yat olmaz öyle şnolkelle dalışın bence yaşı falan olmaz 80 yaşınada gelsen dalarsın haa agoşona yatma tamamdır ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|