Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rüzgarda av
Bereketli olsun kaptan..Seerf
Kalamar üstadına rüzgar müzgar hakgetire..Alkis
Bul
Abi kıyıdan alma şansı var mı kalamarı ? Hiç duydun mu öyle bişey ? Siyirdim Öyle bir ihtimal zor ise bizim Arap kesin alır kıyıdan Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi kıyıdan alma şansı var mı kalamarı ? Hiç duydun mu öyle bişey ? Siyirdim Öyle bir ihtimal zor ise bizim Arap kesin alır kıyıdan Happy
Kıyıdanda yakalanıyorda sanırım arap bu işin altından kalkarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Valla burada Ahtapotu almıştı , o zaman ben kesin diyorum Siyirdim Bir de foruma girse Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Valla burada Ahtapotu almıştı , o zaman ben kesin diyorum Siyirdim Bir de foruma girse Smile
Nedim,arap internete girme proplemi yaşıyormuş aynı sorun bendede oluyorHadiordanarabın balık yakalama konusunda ballı olduğu tartışılmazAlkisHappy
Bornova - izmir
Bul
orhan abi eline sağlık kırmızılar süper gözüküyor afiyet olsun rast gele küreklere devammı.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi eline sağlık kırmızılar süper gözüküyor afiyet olsun rast gele küreklere devammı.AlkisSeerf

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunurmuş Fiko küreğe devamHappy
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
arap uzun ahmet ve sarı balıktalarmış ama balık yokmuş,
bağlantı sorunu hatlardan dolayıymış dün oktay bile beni aradı baglanamıyorum sende nasıl durum diye Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:arap uzun ahmet ve sarı balıktalarmış ama balık yokmuş,
bağlantı sorunu hatlardan dolayıymış dün oktay bile beni aradı baglanamıyorum sende nasıl durum diye Siyirdim
Arap bir tane turna almışAlkisoradanda aynalı için gölete gidecektilerSeerf
Bornova - izmir
Bul
balıkoltası yazdı:Güzel bir av olmuş Orhan Bey. Tebrikler. Tavada kalamar pek de güzel olur.Seerf
Rastgele.
Gercekten tavası çok lezzetli oluyorSeerfteşekkür ederim.

Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan..Seerf
Kalamar üstadına rüzgar müzgar hakgetire..Alkis
Motor alırsam sorunum çok azalır,kürekle bu iş zor görünüyorGulumse
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi