Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cipuralar:iyiki varsiniz
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele
yycolak yazdı:Farukcum tebrikler.
Paraketeye göre balık az ama olsun,Çipuralar günü kurtarmış.
Bir dahakine hepsi dolsun iğnelerin inşallah.
Afiyet olsun.Sağlıklar.
tesekkurler Yalcin,o 5 baligin cipura cinsinden olmasi ,hakikaten gunu kurtardi,cunku cipurayi tutmasini cok seviyorum...sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Hayret bi şey şu kupesler ağzından başka her yerinden yakalanıyorlarSiyirdimsırtının keyif verdiği dönemde vuruş olmaması ilginç,yinede bereketli av olmuş Faruk.Afiyet olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi...
o fotoyu ondan koydum,senelerdir dikkatimi cekmistir,paragatta 10 gopez yakala,inan en azindan yarisi gozunden tutuluk olacak..ne demekse
sirti acaip bir sekilde durdu...nedenini bilemem,fakat insallah yakin zamanda tekrar baslar
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
genede güzel balıkçılık yapmışsın Faruk abim tebrik ederim boş dönmekten iyidir çipuralar çok güzel görünüyorlar afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
[quote=Albatros-gr]tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele

tesekkurler Yalcin,o 5 baligin cipura cinsinden olmasi ,hakikaten gunu kurtardi,cunku cipurayi tutmasini cok seviyorum...sizlerede rastgele

Çipurayla aramızda bir husumet var Farukcum.
25 senedir ne dalışta ne oltada siftahımız yok!...Siyirdim
Her türlü balık tuttum çipura bir tane yok.Hadiordan
Bul
doktor yazdı:genede güzel balıkçılık yapmışsın Faruk abim tebrik ederim boş dönmekten iyidir çipuralar çok güzel görünüyorlar afiyet olsun saygılar.Alkis76
tesekkurler Eren,o gunluk kismetimiz o kadarmis..bereket versin..evet,cipuralar guzeldi..sizlerede rastgele
yycolak yazdı:[quote=Albatros-gr]tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele

Bana gore cipuranin getirirken verdigi zevk, cok az balikta var..tabii bu kisiye gore degisir
Ah be Yalcin,bir gun insallah oltana guzel bir cipura yakalanir da,o zaman Faruk ne kadar hakliymis dersin...rastgele
Bul
faruk eline sağlık bereketli av olmuş afiyet olsun rast gele...AlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:[quote=Albatros-gr]tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele

bir 25 sene daha bekle.SiyirdimSiyirdimHehe
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Eren,o gunluk kismetimiz o kadarmis..bereket versin..evet,cipuralar guzeldi..sizlerede rastgele
[quote=yycolak]
Bana gore cipuranin getirirken verdigi zevk, cok az balikta var..tabii bu kisiye gore degisir
Ah be Yalcin,bir gun insallah oltana guzel bir cipura yakalanir da,o zaman Faruk ne kadar hakliymis dersin...rastgele

Ağzın bal yesin.Alkis
Bende aynı dualarla çıkıyorum hep balığa ama nafile.Snifsinf
İnşallah bir gün.....Affet
Bul
bucalıfikret yazdı:[quote=yycolak]

bir 25 sene daha bekle.SiyirdimSiyirdimHehe

İşte dost temennisi.Baby
Sağol Kardeşim.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık bereketli av olmuş afiyet olsun rast gele...AlkisSeerf
tesekkurler Fikret...sizlerede rastgeleSeerf
Bul
tebrıkler abı hıc yoktan ıyıdır bız onların 1 tanesını bıle bulamıyoruz< bu aralar Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi