Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kara avımız...
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi..
kazasiz-belasiz bol avli bir sezon diliyorum
bildircinlara afiyet olsun,Seerf

rastgele

Teşekkürler Faruk...
Bul
sezon hayırlı uğurlu olsun Ahmet abi bizim burada da bıldırcın yok bizde açılışta üveyik avladık kazasız belasız bi sezon dilerim .Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:sezon hayırlı uğurlu olsun Ahmet abi bizim burada da bıldırcın yok bizde açılışta üveyik avladık kazasız belasız bi sezon dilerim .Alkis76

Sağol Eren..Hepimize hayırlı olsun..

Bıldırcın şu anda yerliler var..Üveyik zaten bol..Bu yıl yağmurlar geciktiği için gündöndüler hala çiçekteler..Hayvanlar yeni yağlanıyorlar..

Selamlar...Rastgele...
Bul
hayırlı olsun ahmet abi sezon bereketli olur inşallah.
köpeğinizin imtihanı geçtiğini sanıyorum ,bıldırcınlar eminim bostan patlıcanlarıyla beraber nefis olmuştur.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:hayırlı olsun ahmet abi sezon bereketli olur inşallah.
köpeğinizin imtihanı geçtiğini sanıyorum ,bıldırcınlar eminim bostan patlıcanlarıyla beraber nefis olmuştur.

Sağolasın İsmail...

Köpek harikalar yarattı..Zaten geçen seneden de tecrübeli idi ama son zamanlara yetişmişti..Bu sene tam oturdu herşey yerine...

Bıldırcınları hiç sorma ,ben de söylemeyeyim...

Selamlar...
Bul
Kazasız belasız bir sezon diliyorum...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Kazasız belasız bir sezon diliyorum...

Teşekkürler Adaşım...
Bul
tüm kara avcılarına hayırlı olsun kazasız belasız avlar diliyorum...köpeğin gözünü seveyim..hele yetişmiş ise...afiyet olsun ahmet abi daha yağlanmamış bıldırcınlarWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İyi sezonlar dilerim Ahmet abi...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ahmet abi, yeni sezonun hayırlı olmasını ve avsız dönüşlerin çok olmasını dilerim Gulumse.
Nihat abinin dediği gibi bir çok farklı avcılıktan sonra son vurduğum pasbaşdan sonra bende ava çıkamaz oldum, kafasının yarısı gitmiş olduğu halde çırpınışı gözümün önünden gitmiyorSnifsinf.

Ahmet abi seninde dediğin gibi ülkemizde maalesefki bilinçli avcılık yapılmıyor sadece bir gün içerisinde mekeyi ördek diye vuran kuğuya kaz diye silah doğrultan onlarca insana rastlıyordum.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi