Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulda av yeri
Sağolsun Nihat beni aradı.Akşama küçük bir operasyon yapmaya çalışacağız inşallah.Hem de arkadaşlarla da tanışmış olacağım. Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:akşam saat 19:00 gibi modada eşkine tuttugumuz yere gidiyoruz ufuk hocamıda oraya alacagız,gelmek isteyenler buyursun gelsin.
birol istersen alırım seni biryerlerden sonrada dönüşte bırakırım sanıyorum ben öğleden sonra boşa çıkarım.gel orayı ögren güzel eşkina yeridir Gulumse

Nihat gelmek isterdim ama bugün arkadaşlarla malzeme ve kamış almaya gideceğiz. dönüşüm 6.30 u bulur ve geç kalırım. Haftada 1-2 gün işim oluyor o güne denk geliyor, kötü tesadüf.Mahcup
Ama eğer erken gelirsem haber veririm ben sana.
Bul
balıkoltası yazdı:Nihat gelmek isterdim ama bugün arkadaşlarla malzeme ve kamış almaya gideceğiz. dönüşüm 6.30 u bulur ve geç kalırım. Haftada 1-2 gün işim oluyor o güne denk geliyor, kötü tesadüf.Mahcup
Ama eğer erken gelirsem haber veririm ben sana.
tamam birol duruma göre konuşuruz.kolay gelsin.
Bul
balıkoltası yazdı:Levrek mi Bobo
İstanbulda kıyıdan levrek ancak şansa denk gelirse gelir. yoksa çok zor Ufuk Bey.
ama boğazda şu aralar midyeyle izmarit tutabilirsiniz, gecede gelincik iskorpit. şuan en kısır zaman istanbulda.

aynen katılıyorum cok kotu zaman. ama rasgele diyelim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:aynen katılıyorum cok kotu zaman. ama rasgele diyelim.
sedat maçından feragat et birazda gel bak oraya bekliyoruz senide sarıyerden kalkıp gelicem sen yakınsın mekana.bekliyoruz senide Seerf
Bul
abi yeni eve tasındım inan okadar yogunumki anlatamam ama kacabilirsem ararım abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
hadi rastgeleyin arkadaşlar..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Rastgelsin arkadaşlar,raporunuzu bekliyoruz..
Bul
evet şimdi eve geldim erol abi paso limit eltı balık salıyodu ben ayrılırken ama bitane limit üstü aldı ozan kardeşim resimleri yukler bu akşam herkese iyi akşamlar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Tropheus yazdı:evet şimdi eve geldim erol abi paso limit eltı balık salıyodu ben ayrılırken ama bitane limit üstü aldı ozan kardeşim resimleri yukler bu akşam herkese iyi akşamlar.

Ekip sağlanmış SedatAlkisUfuk hocamın ağzından dinleyelim boğazda balık keyfi nasıl oluyormuşBoboSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda 1 Pazar Ne Yapılır (klip) sevimli34 27 5,541 12-02-2011, 18:17
Son Yorum: sevimli34
  istanbulda 1 günüm. SerenaY66 18 2,943 18-06-2008, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  aynalı sazan yeri söylermisiniz?? maceratorr 3 1,829 17-08-2007, 10:48
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi