Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket maci
u_boy yazdı:Mıgrılar güçlü balıklardır.Senin paragata zarar verirler tahminimce.
sorma Umit ...donduruyorlar kostegi...devaminda ana misineyide..
yani paragata zarar veriyorlar..fakat onlarda elimizdeki gulun dikenleri..ne yapalim gulu seven dikenine katlanir derler
birde esek istavritleri cok donduruyorlar paragatin misinelerini
Bul
kasap100 yazdı:Buralardayım Ufuk Hocam...Özleştik.
Siz de hoşgeldiniz...Umarım herşey yolundadır...
Araba yeni değil, arıza uzun sürdü.1 aydır servisteydi..Teşekkürler...

Evet özleştik gerçekten ya.Arıza büyükmüş demek.Neyse arızasız kazasız sürüşler dilerim..
Bul
Abi ben ücret olarak denizde çıkan balıkları sayabilirim Siyirdim Akın balıklarının hepsi ve Ege'den iskarmoz ile Karadeniz'e ait denizalası hariç hepsi desem.Hatta Çanakkale'nin Ege denizi kıyısında kalkan balığı çıktığı bile gönül rahatlığıyla söyleyebilirim , hem de tepsi kadar Hi

Bahadır olayı kızıştırma , abimi emekliliğinde buraya alıcaz.Roberto Carlos gibi Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bende faruk abinin raporu nerde diye bakıyordum başlık basket maçı olunca millilerin maçımı acaba derken bu güzel maç çıktı karşıma gerçekten sayıların hepsi üçlükmüş çift karagözde smaç gibi maşallah bereketli olsun faruk abi nefis balıklar emeğinize sağlık rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
faruk abi süper anlatım harika bir rapor maçı açık ara farkla kazanmışsınız tebrikler Alkis çeşit bol ve kaliteli faruk abi bereketli ve afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
faruk karşı takım oyuncu değişikliği yapmış sizden oyuncu değişikliği olmamış yedeğinizmi yoktu.Siyirdim
Bul
süper olmuş faruk abi. balıklar harika. afiyet olsun. şu yeni dershane işlerini bir bitireyim, ben de orada yerimi alacağım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
thunderbolt yazdı:Abi ben ücret olarak denizde çıkan balıkları sayabilirim Siyirdim Akın balıklarının hepsi ve Ege'den iskarmoz ile Karadeniz'e ait denizalası hariç hepsi desem.Hatta Çanakkale'nin Ege denizi kıyısında kalkan balığı çıktığı bile gönül rahatlığıyla söyleyebilirim , hem de tepsi kadar Hi

Bahadır olayı kızıştırma , abimi emekliliğinde buraya alıcaz.Roberto Carlos gibi Happy
HappyHappyHappy
tesekkurler Nedim...roberto carlos haSiyirdimHappy
Bul
bahriyeli yazdı:bende faruk abinin raporu nerde diye bakıyordum başlık basket maçı olunca millilerin maçımı acaba derken bu güzel maç çıktı karşıma gerçekten sayıların hepsi üçlükmüş çift karagözde smaç gibi maşallah bereketli olsun faruk abi nefis balıklar emeğinize sağlık rastgele.AlkisGulumseAlkis
tesekkurler Ismail....dogru cift karagoz ucluktu..sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi süper anlatım harika bir rapor maçı açık ara farkla kazanmışsınız tebrikler Alkis çeşit bol ve kaliteli faruk abi bereketli ve afiyet olsun Seerf
cok tesekkurler Murat...sizlerede rastgele
bucalıfikret yazdı:faruk karşı takım oyuncu değişikliği yapmış sizden oyuncu değişikliği olmamış yedeğinizmi yoktu.Siyirdim
yoktu Fikret..onlar mola anlarinda ,yedekleri(isparileri)suruyorlardi sahaya..bizde yedek yok..topu-topu iki kisiSiyirdim
naxos 5 yazdı:süper olmuş faruk abi. balıklar harika. afiyet olsun. şu yeni dershane işlerini bir bitireyim, ben de orada yerimi alacağım.
okey Hakan,sana kolay gelsin...
unutma orada yerini almak icin Ahmet(marine8)den vize alman gerek...Siyirdim..evvela dilekce yapacaksin pullu-muhurluBobo
Bul
Onur duyarım 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi