Kaç gündür havanın kuvvetli poyraz esmesi nedeniyle bir türlü denize gidemiyorduk...
Artık canıma tak etti ve dün akşam iftardan sonra gideceğim dedim...Poyraz gerçekten sert esiyordu olsun dedim ve oltayı ya nasip deyip salladım suya...Biraz bekledikten sonra bir vuruş işte bu dedim ve çektim...Ümitlendim tekrar tekrar ama maalesef başka yok... Yem tükendi birazda üşüdüm.Sadece çekebildiğimiz güzel bir ispari oldu...
Herkese rastgele...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Emrah 1 ispari olabilir,ama cipura gibi masallah..
saka bir tarafa balik olmasa da orada bulunmak cok guzel...insanin ruhu dinleniyor..cok-cok iyi yapmissin..
bir dahakine daha buyuklerine ve coklarina insallah
Albatros-gr yazdı:Emrah 1 ispari olabilir,ama cipura gibi masallah..
saka bir tarafa balik olmasa da orada bulunmak cok guzel...insanin ruhu dinleniyor..cok-cok iyi yapmissin..
bir dahakine daha buyuklerine ve coklarina insallah
Evet abi kafayı dağıttık balıkta işin tuzu biberi oldu...
Teşekkürler...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Az olmuş ama öz olmuş.Bu kadar iri ispariyi bulmak da güzel Sabret , az kaldı güzel balıklar almaya
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Tebrik ederim arkadaşım önemli olan çok balık tutmak değil az da olsa tek te olsa balık tutmaktan aldığın zevktir gerisi sonra gelir güzel ispari imiş helal olsun.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Emrah bu da güzel . Önemli olan orada bulunmak ve o kokuyu teneffüs etmek. Bence en güzeli bu. Yine de üzülme bir dahaki sefere umarım daha çok yakalarsın.