30-08-2009, 14:15
(Son Düzenleme: 31-08-2009, 00:53, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Ilk yapilan basket macindan sonra,rovans maci,kendi stadimdaydi...tabii burada oyuncular,NBA seviyesinde
.
29/8/2009 saat 21:00 Iftardan sonra paragatimi merama attim ve eve geri geldim.
30/8/2009 saat 06:45 Paragatimi toplamaya basladim.Ilk ahtapot tarafindan yenmis bir sargos cikti,devaminda ufak bir eskina.Tabii denize iade.Az sonra guzel bir vurus ile beraber ilk guzel sargosumu kepce ile tekneye aldim.Balik seyrekti fakat gelenlerin boylari guzeldi.Tam benim istedigim gibi
.Arada sargos,melanur derken bir an,dipten bir msj geldi.Hemen teknede kirmizi alarm
.Dikkatlice asagidaki yeni tutulmus arkadasi yukari kadar getirdim,fakat kepceye girmiyordu..Guzel boy bir cipura,biraz nazli ve zevkli kacmalarindan sonra tekneye kepce ile aldim
.Paragatimi toplamayi bitirdim,sayi olarak cok balik yoktu,fakat cikanlarin boylari guzeldi.
Saat 07:30 Adnan sirti yapiyordu,biraz lafladik.Sabah sohbeti kahvesiz
.Sirtide bir sey yok dedi.
Saat 08:00 Adnan ile ayrildiktan sonra ,kiyiya yemli oltaya sirti yaparak geldim(1 saat),tik yok.Kiyida(5-6 metrede,yine tekneden) mamun ile,mercan,mirmir ,ispari ve trakonya oltama takilan baliklardi.
Saat 11:00 teknemi temizledim
,ve limana ciktim.
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile
NOT:7 VE 8 nolu fotograflar cep telefonum ile cekilmistir,fotograf makinam yine son saatlerde numara yapti
Huseyin(araphuso)siparisini unutmadim
araphüso26
İlgi: Basket maci
ha çırak çipura tutarsan en irisini eskişehire paketleyiver bi zahmet

29/8/2009 saat 21:00 Iftardan sonra paragatimi merama attim ve eve geri geldim.
30/8/2009 saat 06:45 Paragatimi toplamaya basladim.Ilk ahtapot tarafindan yenmis bir sargos cikti,devaminda ufak bir eskina.Tabii denize iade.Az sonra guzel bir vurus ile beraber ilk guzel sargosumu kepce ile tekneye aldim.Balik seyrekti fakat gelenlerin boylari guzeldi.Tam benim istedigim gibi

Saat 07:30 Adnan sirti yapiyordu,biraz lafladik.Sabah sohbeti kahvesiz

Saat 08:00 Adnan ile ayrildiktan sonra ,kiyiya yemli oltaya sirti yaparak geldim(1 saat),tik yok.Kiyida(5-6 metrede,yine tekneden) mamun ile,mercan,mirmir ,ispari ve trakonya oltama takilan baliklardi.
Saat 11:00 teknemi temizledim

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile
NOT:7 VE 8 nolu fotograflar cep telefonum ile cekilmistir,fotograf makinam yine son saatlerde numara yapti

Huseyin(araphuso)siparisini unutmadim

araphüso26
![[Resim: icon1.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon1.gif)
ha çırak çipura tutarsan en irisini eskişehire paketleyiver bi zahmet