Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İŞTE ANADOLUKAVAĞI / İST.
İstanbulun kuzeyinde boğaza nazır bir koy içerisinde arkasını ormana dayamış olan Anadolukavağı nın fotoğraflarını gönderiyorum. Burada ister orman gezisi ve piknik yapın ister denize girin isterseniz balık tutun veya özel dondurmasını deneyin. Yaşadığım yerin fotoğraflarını gönderiyorum. Fotoğraflarda ki kalenin adı Yoros Kalesi. Bizanslılar tarafından bundan yaklaşık 800 sene önce falan Cenevizlilere yaptırılmış.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok güzel yerler bende oralarda yaşamak isterdim!teşekkürler
Bul
Heyyy benim güzel Türkiyem. Karadeniz sahillerindede manzara aynı. Yeşil ile mavi içiçe. Yaşadığın yer çok güzelmiş Çımariva. Çok şanslısın. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.
Bul
anadolu kavagı rumeli kavağı süper yerlerdir görülmesi gereken yerlerdir teşekkürler resimler için Alkis
Bul
Alkisçok güzel resimler
en çok 2 nolu resim hoşuma gitti ama. birgün balık avalamaya oraya geleceğim. 71

teşekkürler,
Bul
güzel yerler inş hep öyle güzel ve yeşil kalması dileğiyle
Bul
çok güzel resimler arkadaşımAlkisAlkis
Bul
cok guzel resimler kalelerde cok ilgimi cekti 800 senelik hala ayakta duruyorlar deniz manzarasida cok guzel selamlar
Bul
harika yerler,ah ah gordumde benim guzel karadenizim geldi aklima
yesille mavinin kardesligi,benim guzel ulkemde

kara akar bu sehrin deresi kara,alin karasasi degil,ekmek parasi zonguldagim
Bul
memleketim güzel memleketim. Beykozum kavağım benım süper hele 2 nolu resim. bir harika tam zamanında yakalanmış poyrazköy üzerinden esen poyraz rüzgarı perdeyi anadolukavağına basıyor. ne güzel bakarmısınız süper bence

sevgiler.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  işte karanlık dere mudanya 34 8,223 24-02-2008, 20:27
Son Yorum: H.A.R.U.N
  İŞte GÜzel Mudanyam mudanya 23 4,470 20-01-2008, 03:13
Son Yorum: Ege
  işte dostlar...buda benim cennetim... ANTALYALI07 11 3,449 01-04-2007, 21:59
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi