Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tava olur,mangal olmaz
Bereketli olsun kaptan..
İspari neyse de mercan gördüğümüz yok,tava olur dediğine göre bir bildiğin vardır elbet.Sebep kömüre düşmesi değil herhalde..[Resim: icon7.gif]
Bul
Bereketli olsun balıklar harika...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
orhanekmekci yazdı:Mercan nasıl bi balıktı yavSiyirdim kupes tutmaktan balığın şeklini unuttumBoboAdnan ile beraber tavalığı fazlasıyla almışsın,bereketli afiyet olsunAlkis
kalamar nasil bir seydi yaw.Siyirdim..seklini unuttuk..buralarda fotosu bile yok bu sene..yaaa Orhan abi..her yerde her sey yok..yolla buraya kalamrlari-al mercanlari...tesekkurler sizlerede rastgele
u_boy yazdı:Valla Faruk abi ne yalan söleyim ilk gözüme çarpan mangal olduSiyirdim Vaay dedim o mangalla ne parti olur.Sonradan yazmışsın netten ödünç aldım diye

Berketli ve afiyet olsun Faruk abim
tesekkurler Umit..bir kac aksamdir gorusemiyoruz,isten erken mi kaciyorsun?mangalda benimde gozum kaldi...benim degilHappy
naxos 5 yazdı:abi, adnan'la bakıyorum bizim mercanları kurutacaksınız Happy. adnanı da siteye üye yap bakalım. öyle hep misafir olmuyor.
merak etme Hakan, mercanlardan daha cok var,bitecek gibi degiller..Adnan`a gelince ,siteyi yakindan takip ediyor..yakinda onuda alacagiz bu buyuk ailenin icine
bucalıfikret yazdı:faruk elinize sağlık balıklar süper mangal da süperin süperi afiyet olsun rast gele.
tesekkurler Fikret..mangal benimdegil net`ten odunc aldimSiyirdimHappy
Bul
araphüso26 yazdı:tava olurmuş mangal olmazmış benim gibi usta balık yiyicisinin eline geçsin bak neler oluyo BoboSiyirdim harika görünüyorlar abiAlkis
Huseyin boylar ufak demek istedim..ondan bu basligi attim..tesekkurler ,sizlerede rastgele
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk.İster tava ister mangal balıklar güzel, hava güzel ,deniz güzel, keyfin de yerinde ya oohhh AlkisGulumse
evet hocam aynen dedigin gibi ..cok guzel muhabbet ve o kadar da guzle bir gece vardi..sizlerede rastgele
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan..
İspari neyse de mercan gördüğümüz yok,tava olur dediğine göre bir bildiğin vardır elbet.Sebep kömüre düşmesi değil herhalde..[Resim: icon7.gif]
tesekkurler Mehmet abi..
simdi her kisinin damak zevki farklidir,
mercanin bu ufak boylari bana gore tavada super oluyorlar...buyuk boylarida tavada guzel oluyor tabii,fakat buyuk boylari mangaldada guzle oluyor..dedigin gibi bu boy bir tavalik mercan ciktiginda ,hemen tavasi aklima gelir...komure dusme nedeninin kilit kelime oldugunu guzel yakalamissin...AlkisAlkisAlkissizlerede rastgele
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun balıklar harika...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah sizlerede rastgele
Bul
Buralarda mercan çıkmaz oldu Faruk abi...
Bereketli olsunAlkis
Güzel akşam balıkçılığı yapmışsınız.Afiyet olsun, rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bugünlerde erkenciyim abi.Yorgunluktan.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
bereketli ve afiyet olsun Faruk abi.
Bul
kasap100 yazdı:Buralarda mercan çıkmaz oldu Faruk abi...
Bereketli olsunAlkis
Güzel akşam balıkçılığı yapmışsınız.Afiyet olsun, rastgele...Seerf
tesekkurler Bahadir...ilginc bir sey,tam tersi sizin oralarda cok daha guzel meranlar olmasi lazim...hayretHi
sizlerede rastgele
u_boy yazdı:Bugünlerde erkenciyim abi.Yorgunluktan.
olsun Umit,yorgunluk demek is demek...is olsunda yorgunluk dinlenipte gecer..
iyi dinlenceler
Bul
meteor yazdı:bereketli ve afiyet olsun Faruk abi.
tesekkurler Orhan sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Canim mercan tava istedi Albatros-gr 64 8,418 23-08-2009, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi