Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Albatros-gr yazdı:Erden sargoslari yavas-yavas toparlamaya basladin...bereketli olsun..
taze yeminiz olsaydi,daha da iyi olurdu diye dusunuyorum..
sargos,sulines`ide cok sever aklinizda olsun..
daha bollarina ve daha buyuklerine insallah.
afiyet olsun
rastgele
Yaşa Faruk Abi ; hakikaten sargoz sülünes ve midyeye de çok gelir.Ama midyeyi sertleştirmek için 1 saat kadar önceden karton veya tahta üzerine etinin sıkılıp nemini salmaya bırakmak gerekiyor.En azından iğnede daha sağlam durabiliyor.Bunu bilen çok arkadaşımız vardır ama akılda kalmasında fayda olabilir.Özellikle karagöz ve sargöz gibi dip balıklarının çok sevdiği yemler bunlar
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Tebrikler Erden.Sargoslar güzelmiş.Daha bollarına inşallah.Afiyet olsun.
Rastgele..
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Erden kısmetinde bunlar varmış bir dahaki avınını bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Köylüm bereketli olsun..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
07-09-2009, 21:17
(Son Düzenleme: 07-09-2009, 21:23, Düzenleyen: Lakerda.)
uzman42 yazdı:Tebrikler elinize emeğinize sağlık, dün gece bende gittim balığa fakat hava kötüydü dahada bozar ddiye düşünüp 21:00 gibi geri döndüm, esasında güzel vuruşlar aldım fakat hava bozunca birşey yapamadım, sizler kaç gr kurşun kullandınız ? Birde genelde hangi iskeleden av yapıyorsunuz ? Fırsat bulursam bende otarafa gelirim ...

İsmail hoca Tatar Çiftlikköy'de genellikle ''Yasama'' ve ''Başkent3'' sitelerinin iskelesinde avlanır.(Biz de..)
(Erden 24:00 e kadar işyerinde olduğundan ben cevapladım..
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
)
Bugünden sonra dört gün 08-16 çalışacak.İftardan sonra hava müsait olursa o iskelelerde olacağız.Siz de buyrun..
Albatros-gr yazdı:Erden sargoslari yavas-yavas toparlamaya basladin...bereketli olsun..
taze yeminiz olsaydi,daha da iyi olurdu diye dusunuyorum..
sargos,sulines`ide cok sever aklinizda olsun..
daha bollarina ve daha buyuklerine insallah.
afiyet olsun
rastgele
Kaptan Yalova'da sülines,mamun zor ! Ben hiç görmedim,tedarikçilerde de görmedim)
Yorumları: 913
Konuları: 30
bereketli ve afiyet olsun Erden abi,
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Erdencim harikasın.
Balıklar gayet güzel.
Daha bollarına inşallah.
Bu yıl balık bolluğu olacak bahtınız açık olsun.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Erden abi bereketli olsun.Bahçe domatlarının yanına el gibi yakışmış balıklar

Afiyet olsun, rastgele

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 364
Konuları: 11
Lakerda yazdı:İsmail hoca Tatar Çiftlikköy'de genellikle ''Yasama'' ve ''Başkent3'' sitelerinin iskelesinde avlanır.(Biz de..)
(Erden 24:00 e kadar işyerinde olduğundan ben cevapladım..
)
Bugünden sonra dört gün 08-16 çalışacak.İftardan sonra hava müsait olursa o iskelelerde olacağız.Siz de buyrun..![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Teşekkür ederim Mehmet abi yarın hava düzgün olursa bende gece ava çıkmayı düşünüyorum ama yer konusunda ya postanenin arkası yada sizin oraya gelirim bakalım hayırlısı...
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
tebrikler Erden balıklar pırıl pırıl,hele gümüşler gözümü kamaştırdı.bir şey söyliyeceğim gümüşleri nasıl yakalıyorsun.(ben böyle gümüş yakalasam direk levrek için kullanırım.)