Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İftara kadar
orhan abi kalamarlar seni seviyo valla her cıktıgında geliyolar tebrikler guzel av olmuş.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
tebrikler sayın baba Alkis difriz herhalde kalamarla dolmuştur bu sene? bizede düşerAlkisAffetBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Orhan Abi yine süper bir av yapmışsın Alkis Kalamarlar güzelmiş . Şu kupa ( gopez ) balığının tadını unuttum , nasıl bişeydi hatırlamıyorum SiyirdimAma bizim burada 5 senedir avlanmaya kapalı olan iskele seçim arifesinde açıldı ve bayağı iri kupa alanlar var. Hani tadını hatırlasam o gazla bile ava gidebilirim SiyirdimAfiyet olsun güzel Abim Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
''Tepsi'' özletmişti kendini..[Resim: icon7.gif]

Bereketli olsun kaptan kalamarlarına kavuşmuşsun..[Resim: icon7.gif]
Bul
yalova tatar yazdı:tebrikler sayın baba Alkis difriz herhalde kalamarla dolmuştur bu sene? bizede düşerAlkisAffetBobo
Ne demek tatarım mısafire her zaman köşemde biraz vardırAlkis

thunderbolt yazdı:Orhan Abi yine süper bir av yapmışsın Alkis Kalamarlar güzelmiş . Şu kupa ( gopez ) balığının tadını unuttum , nasıl bişeydi hatırlamıyorum SiyirdimAma bizim burada 5 senedir avlanmaya kapalı olan iskele seçim arifesinde açıldı ve bayağı iri kupa alanlar var. Hani tadını hatırlasam o gazla bile ava gidebilirim SiyirdimAfiyet olsun güzel Abim Seerf

Kupeslerin bu boyları günlük yendiğinde çok lezzetli Nedim,sanada rastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tropheus yazdı:orhan abi kalamarlar seni seviyo valla her cıktıgında geliyolar tebrikler guzel av olmuş.

Bende onları seviyom SedatBoboteşekkür ederimAlkis

Lakerda yazdı:''Tepsi'' özletmişti kendini..[Resim: icon7.gif]

Bereketli olsun kaptan kalamarlarına kavuşmuşsun..[Resim: icon7.gif]

Bir yerden Ramazan bir yerden hava muhalafeti bunada şükür,teşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
Orhan Bey...

Bizim burada fırtına iki tekne batırdı...

Balığın adını bile düşünemediğimiz şu günlerde bunlar bize moral verdi..Çok güzel görüntüler...Bu tepsi konusu da artık size yapıştı kaldı...Sizin adınız ne zaman geçse benim de aklıma tepsi geliyor...Happy

Ellerinize sağlık..Afiyet olsun..

Selamlar..
Bul
babacım ramazan sonu ziyafet var desene afiyet olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Orhan Abimin tepsini görmedim mi asıl meraka düşürüyor "niye yok" diye Smile Güzel ölçü veriyor ama ben şüpheleniyorum galiba Konyalılık var biraz Siyirdim Fantezi yapıyor gibime de gelmiyor değil hani Happy

Aman Orhan Abim kızmasın Sefiom 767676
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Orhan Abimin tepsini görmedim mi asıl meraka düşürüyor "niye yok" diye Smile Güzel ölçü veriyor ama ben şüpheleniyorum galiba Konyalılık var biraz Siyirdim Fantezi yapıyor gibime de gelmiyor değil hani Happy

Aman Orhan Abim kızmasın Sefiom 767676
ben anlamadım napıyoMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çorbayı kaynatacak kadar dedim oldu :) MaVrUşGiL 30 4,610 26-09-2012, 17:52
Son Yorum: Avramit
  akşam sofrasına yetecek kadar BALIK and OZAN 41 5,519 24-05-2012, 12:23
Son Yorum: hasansenturk72
  Bir yem bu kadar farkeder Albatros-gr 30 5,930 11-06-2010, 09:31
Son Yorum: cranium
  Yağmurda bu kadar oldu mariner8 46 6,589 14-12-2009, 11:02
Son Yorum: mariner8
  sahurdan iftara orhanekmekci 52 6,284 21-09-2009, 21:04
Son Yorum: truepast
  şimdilik bu kadar izmarit hurriyet 17 3,313 10-07-2008, 01:06
Son Yorum: adem77
  09.11.07 Av Raporu - Bursa - Şimdiye Kadar Tuttuğum En Büyük Balık alien13 42 6,603 13-11-2007, 10:18
Son Yorum: DeNiZKuRdU
  bugünlük bu kadar verdi deniz maceratorr 18 3,211 17-10-2007, 11:07
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi