Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytineli Çıkartma(ma)sı
Son zamanlarda yani en az 10 yıldır Zeytineline gitmedim.
Çiftlik çalışanlarının böyle bir şey yapabilmelerine şaşırıyorum.
Aslında hiç hakları yok.
Deniz herkesindir.Parsellenemez.
Çünki onların yerlerine çok yaklaşılmıyor.
Anlamak zor.Bunu keşke söyleseydim.
Bahadırcım senin bu konunun hakkından gelebileceğini düşündüm.
Ama durum böyle ise dalaşmanın anlamı yok.
Ama böylede olmamalı.Bir şekilde güvenlik güçlerinin olaya el koyması gerekir.
Ama olsun....
Yine denizle buluşulmuş,iyot çiğerlere çekilmiş,birazda balık var.Tamam....
Amaca ulaşılmış.Keyifler yerinde ise sorun yok.
Bir sonraki mera:Kokar liman olmalı bence.
Oranın balıklarıda bayağı iridir.
Hiç olmazsa çiftlik yok.
Botunuzla nice keyifli avlara...
Tebrikler....
Bul
Lakerda yazdı:Rica ederim, benim hangi cümlemden çıkardınız bunu..[Resim: icon7.gif]
O tepsinin de Orhan kaptanın ''tepsi''si gibi bir slayt show'unu sezon sonunda hazırlayacağımdan adım gibi eminim..[Resim: icon7.gif]
Samimiyetinize istinaden biraz takılayım dedim Mehmet abi Smile
İnşallah dediğiniz gösteri için bol avlarımız olacak.Teşekkür ederimAlkis

yycolak yazdı:Son zamanlarda yani en az 10 yıldır Zeytineline gitmedim.
Çiftlik çalışanlarının böyle bir şey yapabilmelerine şaşırıyorum.
Aslında hiç hakları yok.
Deniz herkesindir.Parsellenemez.
Çünki onların yerlerine çok yaklaşılmıyor.
Anlamak zor.Bunu keşke söyleseydim.
Bahadırcım senin bu konunun hakkından gelebileceğini düşündüm.
Ama durum böyle ise dalaşmanın anlamı yok.
Ama böylede olmamalı.Bir şekilde güvenlik güçlerinin olaya el koyması gerekir.
Ama olsun....
Yine denizle buluşulmuş,iyot çiğerlere çekilmiş,birazda balık var.Tamam....
Amaca ulaşılmış.Keyifler yerinde ise sorun yok.
Bir sonraki mera:Kokar liman olmalı bence.
Oranın balıklarıda bayağı iridir.
Hiç olmazsa çiftlik yok.
Botunuzla nice keyifli avlara...
Tebrikler....
Sevgili Yalçın abi, sanırım beni en iyi anlayanlardan biri de sensindir.(Yalnış anlama balık yakalamak adına demiyorum Siyirdim) Demek istediğim orada olma duygusunu ve muhabbeti balıktan daha çok sevdiğin için.
Gerçekten güzel bir gün geçirdim.Çiftlikçilere söylenecek çok söz var.Ama bunlar döv döv bitmez...
Rastgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Sevgili Yalçın abi, sanırım beni en iyi anlayanlardan biri de sensindir.(Yalnış anlama balık yakalamak adına demiyorum Siyirdim) Demek istediğim orada olma duygusunu ve muhabbeti balıktan daha çok sevdiğin için.
Gerçekten güzel bir gün geçirdim.Çiftlikçilere söylenecek çok söz var.Ama bunlar döv döv bitmez...
Rastgele....[/quote]

Doğru söyledin Kardeş.
Orada olup denizin içindeki balıkları düşünmek,onların oltaya vuracağını düşünmek bile güzel.
Çünki o balıkların hepsi hormonlu gibi.
Boylar kilolar hep abartı.
keşke raratsız edilmeden bir-iki tane kıstırabilseydin.
Olsun nasılsa motorize oldun.
Bütün meralar senin.
Zeytineli olmayıversin.
Bul
Yok yaw , balıksızlıkla alakası yok Hadiordan gerçekten çok kötü görüntü ve sonuçları var.Kıyıya çok yakınlar , akıntı artıklarını atabilecek gibi mi acaba ? Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Yok yaw , balıksızlıkla alakası yok Hadiordan gerçekten çok kötü görüntü ve sonuçları var.Kıyıya çok yakınlar , akıntı artıklarını atabilecek gibi mi acaba ? Hi

Hiç sanmıyorum Nedim.
Keşke o görüntüleri çekseydim.Koca koca demir halatları, dip demir şamandıralarını ortaya atmışlar.
Hele kıyıdaki o kuku iğrenç.Daha fazla bahsetmiyeyim, moreller iyice bozulacakRolleyes
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Bahadır Abi, bende diğer yazılanlara katılıyorum. Konu başka yerde açılmalıydı, en azından raporunda balık var siz tutmasanız bile Gulumse.

Hakikaten balığa stres atmaya ve senin dediğin gibi iyot kokusu, deniz sesi almaya gidiyor insan. Onlarla dalaşıp daha da yüklenmenin bence de hiç gereği yok. İyi yapmışsınız ne kadar haklı da olsanız.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Bahadır Abi, bende diğer yazılanlara katılıyorum. Konu başka yerde açılmalıydı, en azından raporunda balık var siz tutmasanız bile Gulumse.

Hakikaten balığa stres atmaya ve senin dediğin gibi iyot kokusu, deniz sesi almaya gidiyor insan. Onlarla dalaşıp daha da yüklenmenin bence de hiç gereği yok. İyi yapmışsınız ne kadar haklı da olsanız.

Serkan bende durum şöyle;Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bucalıfikret yazdı:faruk bizde gittik zeytineline çiftliklerin yanında avlanıyorduk yetkililer geldi burayı terk edin yoksa ipinizi keserimle tehtit etti yok müdür geleçek yok denetleme olaçak vs kelimeler sarfetti tabiki balık çiftliklerin yanında ...Alkis
Fikret Bahadir bana cevabinda yazmis..ve yazdiklarida dogru..oradaki adam emir kulu
en iyisi bunlarin yanina sokulmamak
Bul
Bahadır,botun senin emrinde balık avlanacak daha nice yerler var.Akşamlık tavalığn fazlasıyla çıkmış bundan sonraki avlarında daha bollarıa büyüklerine inşallahAlkisbereketli afiyet olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bahadır,botun senin emrinde balık avlanacak daha nice yerler var.Akşamlık tavalığn fazlasıyla çıkmış bundan sonraki avlarında daha bollarıa büyüklerine inşallahAlkisbereketli afiyet olsunGulumse

Abi teşekkürler ama sanırım gözünden kaçtı, onlar Yılmaz arkadaşın aldığı balıklarSmileBenim serginin durumu;

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi